Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 375,394

Etiketler

Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Merhaba öyle bir şey olurmu burası feslikan yaylasının devamında bir yer Ugur Abi adını daha iyi biliyordur.Umarım bir sonraki gezide sizde aramızda olursunuz.Bu arada Land bugün heryerden alnının akıyla çıktı.Resimlerin devamında TDI Defender ın neler yapabildiğin kanıtı görünecek.

ben daha yeniyim bu sporda...yeni araba aldım kendimi eğitiyorum yeni arabamla bugün ormandan ormana bayırdan bayıra girdim çıktım lastik ve yükseltme yaptıktan sonra aranıza katılacağım inş.

http://www.dailymotion.com/video/xgp5vs_23-01-2011-antoff-gezisi_sport

Ugur abi erhan levha yaptırıyormuş mangal yaptığımız yer için ERHAN BELİ GEÇİTİ diye haberin olsun bi daha oraya gidersek orada tören falan düzenlemeyi düşünüyor

submarineq' Alıntı:
Ugur abi erhan levha yaptırıyormuş mangal yaptığımız yer için ERHAN BELİ GEÇİTİ diye haberin olsun bi daha oraya gidersek orada tören falan düzenlemeyi düşünüyor
:
geç bilee kaldıı ;D ;D ;D

ARKAŞLAR KEYİFLİ GEZİ OLMUŞ AMA DAHA BÖLE EKŞINLI SAHNELER YOKMUYDU YANINIZDA LOKMAN BABADA VARMIŞ ŞAŞIRDIM DOĞRUSU))

yusuf ERDEM' Alıntı:
ARKAŞLAR KEYİFLİ GEZİ OLMUŞ AMA DAHA BÖLE EKŞINLI SAHNELER YOKMUYDU YANINIZDA LOKMAN BABADA VARMIŞ ŞAŞIRDIM DOĞRUSU))
vardı yusuf ömer yükleyecekti çekimleri o yaptı