Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 375,238
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

aleykümselam

Etiketler

TUĞSAN' Alıntı:
lokma abi bu gün ne yaptın güzelmiydi yukarlar
bugün ev halkıyla birlikte fesligandan saklıkente geciyodum baktım elektrikci ahmetler 5 arabayla geri dönmüşler yolda karşılaştıkl yol kapalı dediler ben gidebildiğim kadar gidecem dedim onlarda peşimden döndü geldiler ve saklıkente saat 3te vardık ama ne offraad oldu benim karaşahin bir birbuçuk metre karı yara yara geçtik hatta ekipteki yeni arkadaşlardan bazıları geri dönmek istemedi nasıl olsa benide kalır zannettiler bende biliyosun kalmak kelimesini hiç sevmim o hızla yardım geçtim

ARKADASLAR GELMEDİGİNİZ İÇİN TABİKİ NE KADAR YÜKSEK OLDUGUNU BİLEMİYORSUNUZ.AMA LOKMAN ABİNİN DEDİGİNİ GİBİ 1,5 METRE KARI DELEREK GECTİ.AKSAMA FOTOLARINI YÜKLÜCEM OZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ NE KADAR DERİN OLDUGUNU

Uğur abi selam , dünkü gezinin son kısmını saklıkentde tepeden seyretme imkanım oldu baya bir zorluydu yukarıdan görünüşü en önde Lokman abi o muhteşem kara kamyonuyla yolu aça aça geldiler saklıkente Lokman abi harici hepsi baya bi hırpalanmış vinç kıranmı ararasın içlerinde vites kolunu kopartan mı baya hareketliymiş dün resimleri bende bekliyorum sabırsızlıkla.
Gerçi Ahmet abi piknik alanında video ya çekerken bizim arabayıda dahil etti sonuçta saklıkent dönüşünde onlarla birlikte indim

müco bu yazıyı yazan ekipte aracı olan arkadaşımız oda atmadıya sen iyi bilirsin benim kara şahini almadım anahtarlarınızı bursadada şimdi konuş