Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 375,076
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

haftaya yapılacak gezı haritası

Ekli dosyalar

• Adsız Yol.kmz
    2.9 KB · Görüntüleme: 172
  • Adsız Yol.kmz
    2.9 KB · Görüntüleme: 164

Etiketler

arkadaşlar daha öncede uyarmıştk tekrar uyaralım bu sayfa gezi notları ve görselleri içindir teknik konulardaki sohbet ve paylaşımlarınızı lütfen ilgili sayfalarda yapınız

ben açtımda tam neresi çözemedim hisarçandır filan yazıyor altınyaka yolu üzerinde galiba

darktreys' Alıntı:
ben açtımda tam neresi çözemedim hisarçandır filan yazıyor altınyaka yolu üzerinde galiba

olabilir ,,,,yakında gitmedik o taraflara....

kesinlikle katılıyorum kardeş klüp olarak etkinliklerinizi takip edemiyoruz maalesef 70 küsür sayfa olmuşsunuz araya sohbet katarak

arkadaşlarbu hafta sonu yapılacak gezi B SINIFI OLACAKTIR
konyaltı belediyesinin yanındaki sell benzin istas yonu buluşmayeri pazarsabahı saat 8 00 hareket
bugeziyeherkes katılabilir donanılıdonanımsız araçlar
gezı rotası hisarçandır üçoluk söğüt cuması dere köy imecik altından antalyaya dönüş olacak alış veriş yiyecek gibi herkes kendi alacak tır . katılmak isteyenler tel 0532 3266617 ulasabilirler.

doğuş arkadaşımız bu geziye kesin katılsın artık. parkur zorluda deyil istediği gibi numarasını bilen varsa arasın duymadım olmasın:

yusuf kardeş merak etme, 1-2 gün önce sana selam verdim görmedin yolda ;D

midland alan 100 plus telsiz aldım
üstüne 4 tane yuvarlak projektör gözleri kör edici ışık yaptım
yan basamakları söktüm.

pazar günü görüşürüz. ilk ben varırım buluşma noktasına...dereköy taraflarınıda iyi bilirim 2006 da orda çalışmıştım her gün yarbaşçandır - çakırlar yolu üzerinden gidip gelirdim.

birde arabayı yeni sevisten çıkarttım bütün herşeyi tamam 1500 lira masraf ettim fren yağına kadar herşeyi değiştirdim.
lastik aldım ama çamur değil . at tipi onada para vermedim zaten o yüzden aldım stt yoktu 2 ay beklemen lazım dedider o yüzden aldım.
silverstone at-117 special lastiğin adı. discoverer st , bf goodrich all terrain e denk lastik.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-silverstone-at-117-special-275-70-r16-44333737/detay

DAHA NOLSUN KARDEŞ OLMUŞ SENİNKİ Bİ CANAVAR. SEVİNİRİZ PAZAR KATILIRSAN HERKESE AÇIK O DAĞLARIN KAPILARI SIKMA CANINI..