Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 375,076
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

yusuf kardeş navara bölümüne resim atıcam ordan bakabilirsin neler yaptığıma birazdan atarım.

Etiketler

antoff un 20.03.2011.tarihinde 14 araç ile düzenlemiş olduğu b sınıfı offroad gezisi antalyadan sabah saat 8.30 da limandaki shell in ordan hareketle başladı cetin yol şartları ile hisar candırdan gectikten sonra imecik yaylasına geçtik imecikte yaptığımız offroad ve mangal sefasından sonra saat 3.30 da dönüşe geçtik saklıkente gelmek için baya mucadele verdik 5.30 da saklıkente geldik 6.30 da sağ salim antalyaya döndük çok güldük çok eğlendik çok güzel ekşinler yaptık günün en önemli olaylarından biri tüğsan kardeşimin tamponunu düşürmesi oldu nerde düşürdü ono bilemedik geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz elinde resimler olan arkadaşlar resimleri atsın.t.ş

antoff 20-03-2011 gezisi burda

http://www.4x4dergi.com/2011/03/21/antoff-beydaglari-saklikent-gezisi.html

resimleri burdan da paylaşırsanız sevinirim 4x4dergi.com haricinde başka resimler varsa güzel olur belliki antoff gene çoşmuş en çok da ahmet demir abi belli ediyor dicek söz bulamıyorum o bakımdan size bırakıyorum ANTOFF ailesi....

bu arada lokman abi senin karaşahinin resimlerini göremedim 4x4 dergide yoktu başka bi araçlamı katıldınız

Yusuf ..... gene parçalamışsın dodikleri.....

güzel gezi olmuş

selamlar

;D ;D ;D nasıl çıkarırlar beni burdan diyo

;D ;D ;D
nasılçıkardım ama diyo benceeee