KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
MADOSK Akseki -ÇİMİ yaylası gezisi ve kardelen fotosafarisi 20 mart 2011
« : 15 Mart 2011, 15:52:39 »
baskanım adamların araclarında hiç camur yok adamlar ne güzel çicek cekmiş böcek cekmiş. ya biz ne yapıyoruz vallaha 2 ton su harcadım aracın temizliyeceğimdiye. ;D ;D ;D inan ekseydim güzüne turkıyenın yarısını doyurayacakkadar arpa buyday vs filan cıkardı benim aracın üstünde. . BAŞKAN BURUYA YUMRUK HAVAYA OLEY OLEY OLEY.
Hüseyin abi bende onu diyordum işte adamlar gidip geliyorlar , ben 2 kere alt 1 kere motor 2 kere normal iç dış yıkattım bir kerede balata - kampana temizledik anca temizlendi 1 kere daha alt yıkanması lazım arabanın... ;D
Hüseyin abi bende onu diyordum işte adamlar gidip geliyorlar , ben 2 kere alt 1 kere motor 2 kere normal iç dış yıkattım bir kerede balata - kampana temizledik anca temizlendi 1 kere daha alt yıkanması lazım arabanın... ;D
kardeşim bu kadar sık eleyip ince dokumayın o arabalardaki çamur siz he dediğinizde geçmez yahu salın herşey olcağına varır
müco bakma sen çakma toyotocunun yalanlarına offroad yapmadı konvoyda aracların içinde gezdi doğuş kardeşimiz navarayla bile offraoad yaptı neymiş arka tamponu çok palıymışda ondan bahane yaptığı sadece offroad yapıp kalanları çekmek oldu madem offroad yapmıyacan asfalt ta gez çakma toyotacu git sen tamponunu yaptır offroad yapmaya ondan sonra gelde göreyim seni ALIRIM ANAHTARINI
müco bakma sen çakma toyotocunun yalanlarına offroad yapmadı konvoyda aracların içinde gezdi doğuş kardeşimiz navarayla bile offraoad yaptı neymiş arka tamponu çok palıymışda ondan bahane yaptığı sadece offroad yapıp kalanları çekmek oldu madem offroad yapmıyacan asfalt ta gez çakma toyotacu git sen tamponunu yaptır offroad yapmaya ondan sonra gelde göreyim seni ALIRIM ANAHTARINI
LOKMAN DEDEM SEN BIRAK BU HİKAYELERİ ÇOCUKLAR İNANMAZ YAHU BUNA DOĞUŞ KARDEŞİN YAPTI OFROAD EVET HERALDE BU HAFTA DA ÇAĞIRDIĞIMDA ONDAN BAHANE FİLAN BULDU NEYSE DEDE BEN ASLAN MARKA KANITLADIM NASIL YOL ALDIĞIMI SEN SENİN NASIL KORKULU RÜYAN OLDUM ONU ANLAT HEE DEDE BİDE SENİN İÇİN BİDAHAKİ GEZİYE 12-13 AÇIK AĞIZ ANAHTAR GETİRCEM NEDİR SENİN BU ANAHTAR MERAKIN YAHU