vedatsen94
DoğAşk
Elimde bir İpod 16 GB 1.Nesil bulunmaktadır.
-Kesinlikle çin malı değildir.
-Kutusu, evrakları ve garanti belgesiyle gönderilecektir.
-usb kablosu ve şarj cihazıda kutunun içinde olucaktır.
-Siyah renktir, hemen hemen kullanan her kişide oluşan arka kapaktaki küçük çizikler bendede vardır, ama farkedilecek kadar değildir, yada görünümünü etkileyecek kadar.
-İpod'u bilen bilir. Mükemmel ve yüksek ses kalitesi vardır.
-Görüntüsü ve çözünürlüğü iyidir, mükemmel filmler izlenebilir.
-Wi-fi de hiçbir sorun yoktur. sorunsuz çalışmaktadır.
-Cihaz 1,5 - 2 senedir kullanıldığı için haliyle bataryasının şarj tutma ömrüde azaldı.
-İçinde 30a yakın güncel ve kaliteli oyun yüklüdür. Bi 5-10 tanede tv, düzenleme vb. programlar yüklüdür. Sorunsuz takılmadan tv izleyebilirsiniz(wifi olmak şartıyla)
-İtunes ve app store'nin geniş arşivinden yararlanıp, biçok program, oyun, müzik, film yükleyebilirisiniz.
-Kesintisiz müzik dinleme 6-7 saat.
-Kesintisiz oyun oynama 2 saat.
Eksikleri;
-Menü tuşu içeri göçtü, normal tuş kadar yumuşak değil, tırnakla veyahutta biraz sert bastığınız takdirde problem olmuyor.
-Yanında kulaklık göndermiyceğim, 20 TL'ye philips'in kulaklıklarından alırsanız kusursuz ses çıkar.
-Ha resim istiyeceksiniz büyük ihtimal, ama talep olmadan boşu boşuna resim koymak istemedim. Eğer ilgilenen çıkarsa resimde eklemeyi düşünüyorum.
Aklıma gelenler bunlar, somak istediğiniz danışmak istediğiniz merak ettiğiniz herşeyi özelden veya konudan sorabilirsiniz.
Satma sebebim ise, yeni alacağım bot için eksik olan parayı denkleştirmek.
Fiyat : 150 TL
Saygılar..
-Kesinlikle çin malı değildir.
-Kutusu, evrakları ve garanti belgesiyle gönderilecektir.
-usb kablosu ve şarj cihazıda kutunun içinde olucaktır.
-Siyah renktir, hemen hemen kullanan her kişide oluşan arka kapaktaki küçük çizikler bendede vardır, ama farkedilecek kadar değildir, yada görünümünü etkileyecek kadar.
-İpod'u bilen bilir. Mükemmel ve yüksek ses kalitesi vardır.
-Görüntüsü ve çözünürlüğü iyidir, mükemmel filmler izlenebilir.
-Wi-fi de hiçbir sorun yoktur. sorunsuz çalışmaktadır.
-Cihaz 1,5 - 2 senedir kullanıldığı için haliyle bataryasının şarj tutma ömrüde azaldı.
-İçinde 30a yakın güncel ve kaliteli oyun yüklüdür. Bi 5-10 tanede tv, düzenleme vb. programlar yüklüdür. Sorunsuz takılmadan tv izleyebilirsiniz(wifi olmak şartıyla)
-İtunes ve app store'nin geniş arşivinden yararlanıp, biçok program, oyun, müzik, film yükleyebilirisiniz.
-Kesintisiz müzik dinleme 6-7 saat.
-Kesintisiz oyun oynama 2 saat.
Eksikleri;
-Menü tuşu içeri göçtü, normal tuş kadar yumuşak değil, tırnakla veyahutta biraz sert bastığınız takdirde problem olmuyor.
-Yanında kulaklık göndermiyceğim, 20 TL'ye philips'in kulaklıklarından alırsanız kusursuz ses çıkar.
-Ha resim istiyeceksiniz büyük ihtimal, ama talep olmadan boşu boşuna resim koymak istemedim. Eğer ilgilenen çıkarsa resimde eklemeyi düşünüyorum.
Aklıma gelenler bunlar, somak istediğiniz danışmak istediğiniz merak ettiğiniz herşeyi özelden veya konudan sorabilirsiniz.
Satma sebebim ise, yeni alacağım bot için eksik olan parayı denkleştirmek.
Fiyat : 150 TL
Saygılar..