Arabayla Eskişehir - Ağrı - Hakkari - Hatay Turu? (Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enigmaxi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,924

enigmaxi

Ana Kamp
merhabalar. bende bu hafta sonunda eskişehir-ağrı-hakari-hatay dikdörtgenini yapmayı planlıyorum. 91 toyota hilux üm var, onunla bu yola çıksam km de 0,16 yaktığını hesaplarsam tek başına altından kalkamayacağım maliyetler ortaya çıkıyor. scooter ile yapsam bu seferde yorgunluk beni endişelendiriyor ama kesinlikle bu benim için bir engel değil. scooter ı olan arkadaşları bekliyorum. çadır-tulum olayı ile gayet ucuza gelebilir. geçen ay trenle kars oradan sinop a kadar gezmiştim. ama kalma paraları (mesela rize nin fındıklı ilçesinde öğremenevi 25 tl) çok fazla. couchsurfing diye bir site var ama orda da güneydoğu dan kimse yok. artık jandarma karakollarından izin alarak çadır kurulur. velhasıl pick-up ile yola çıkmaya hazırım. az sonra km leri hesaplayacağım. 2 kişi bana katılırsa iyi bir gezi olacağına eminim. hızlı karar veriniz :smiley:

Etiketler
Ynt: Arabayla Eskişehir - Ağrı - Hakkari - Hatay Turu? (Ağustos 2009)

arkadaşlar kaba bi hesapla eskişehir-ankara-kayseri-malatya-elazığ-tunceli-ağrı-van-hakkari-şırnak-siirt-mardin-diyarbakır-hatay-eskişehir ordaki gezmeler dahil toplam 5000 km. ortalama 0,175 krş yaksa toplam 900 tl.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.