Araç Alımı Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asyaasrın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,293

asyaasrın

Yeni Üye
Kısmet olursa hafta sonu 1993 model Grand Cherokee 124000 km de boya ve darbesi olmayan bir araç almayı düşünüyorum.Fiyatı da 15.500 tl civarında olacak.Tüm ağır ( BAKIMI MASTER SERVİSTE YAPILMIŞ, TÜM BAKIMLARI DOSYALI, LPG SİSTEMİ 10 AY ÖNCE TAKILMIŞ, 4X4 VE 2X4 ÖZELLİKLİ )Bu araçları sürekli kullanan tecrübeli arkadaşlar olarak sizlerinde fikrini almak istedim.Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Teşekkürler ???

Etiketler
Ynt: Araç Alımı Hakkında Bilgi

asyaasrın' Alıntı:
Kısmet olursa hafta sonu 1993 model Grand Cherokee 124000 km de boya ve darbesi olmayan bir araç almayı düşünüyorum.Fiyatı da 15.500 tl civarında olacak.Tüm ağır ( BAKIMI MASTER SERVİSTE YAPILMIŞ, TÜM BAKIMLARI DOSYALI, LPG SİSTEMİ 10 AY ÖNCE TAKILMIŞ, 4X4 VE 2X4 ÖZELLİKLİ )Bu araçları sürekli kullanan tecrübeli arkadaşlar olarak sizlerinde fikrini almak istedim.Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Teşekkürler ???

Yanlis hatirlamiyorsam 93 ler in hepsi surekli 4x4 dur. Arazi sanzumaninda hidrolik kavrama vardir ve gerektigi zaman tam kapanip gucu 50/50 on arka yapar.

O yuzden biraz daha dikkatli olun derim.

Km mi mil mi ? O da onemli

Orjinal Detroıt yapımı kilometre kadranı mil 190 Hp yakıt sarfiyatı 2*4 lere göre çokmu fazla olur?

sanırım araç 4.0 I6 HO, 5.2 V8 değil
kasa ZJ konforu, motor XJ basitliği ve dayanıklılığı,
ama 5.2 magnum motorun tadıda ayrı bir güzel, hele ki sesi

4,0 ile 5,2 arasında yakıt sizin için seçim faktörü ise...hangisini beğeniyosanız olu alın, yakıt aynı çünkü....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR