Araç Dışı DVR Kayıt Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,208

mertozzy

everything depended on me..!!
arkadaşlar selam,

doğru yer olup olmadığını bilmiyorum ama yinede deneyeyim dedim.

offroad gezilerimizi kaydetmek için aracımın üzerine 3-4 adet kamera yerleştirmek istiyorum. ve uzun saatler kayıt alması gerekiyor. bu tip sistemlerle ilgili bilgisi olan var mı acaba?

var olan arkadaşlardan teknik yardım rica ediyorum ;)

mert

Etiketler
Ynt: Araç dışı DVR kayıt sistemi

bu konuyu ben çok irdeledim hareket halinde çekim yapılacagıiçin maliyet çok yüksek çıkmakda
bakalım alternatif hesaplı bi tavsiyesi olacak bi ark çıkarmı

evedilaz' Alıntı:
bu konuyu ben çok irdeledim hareket halinde çekim yapılacagıiçin maliyet çok yüksek çıkmakda
bakalım alternatif hesaplı bi tavsiyesi olacak bi ark çıkarmı

valla iki türlü sistem buldum.. biri kendinden kayıt yapan cihazlar...
http://cgi.ebay.com/Archos-5-60-GB-with-mini-dock_W0QQitemZ180491638422QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item2a0623d696

bu linkten inceyebilirsin...

bir diğeride notebooka usb çıkıştan bağlanan bir aparatla bilgisayara kayıt yapılabiliyor... bu hafta bu sistemi çözmem lazım... bilen varsa bir el atsın valla ;D ;D

http://bilgisayar.gittigidiyor.com/dvr_W0QQklmZZdvr

konunun detayı hareket halinde çizinirlük çok bozuk oluyo
çamur ve hava şartları büyük etken almanyada 5 kameralı bi tepe göz görmüşdüm silecek mekanizması bile var tırafik polislerini
n özel araçları için tasarlanmış ama fiyatı çok uçuk bi rakamsı 2000 lira civarıydı 1 sene evvel

yok yok.. ben çözücem bu işi... ucuz maliyetlere... sen araç için mi yürürken falan mı kayıt istiyorsun???

ben tek kamera kablosuz joıstik kontrollü bi düzenek hazırladım araç tavanına sabitleniyo vantuzlu
ama kamera olarak Sony HANDYCAM DCR kullandım berbat bi görüntü çıkdı ortaya kamera ve sistem arazi şartlarında pert oldu ;D ;D ;D atraksiyon halinde daha saglam bi düzenek yapmam gerekdigi dersini aldım ;D ;D ;D

sizde araç ne??? bu arada bu geri vites kameraları var ya... o tip bişi yapılabilir diye düşünüyorum...

http://www.sahibinden.com/tekgozlu_dev_-_extreme_sporlari_action_camerasi-35WQQaXQQ22506197WQQpXQQdisplayitem

çözüm bu belki ama maliyetli

araç cj 6 garajdan görebilirsiniz yeni yapıyorum

dostum üstte linki verilmiş olan kamerayı paypal hesabı kullanıyosan 81$ çinden getirtebilirsin haberin olsun..

evet mirali ebayda daha ucuz 640*480 lik bir makinayı 35$ civarında veriyorlar olmassa bi tanede ben alayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR