vetaytek
Ana Kamp
merhabalar arkadaşlar arcım rolantide çalışırken direksiyonu dönderdiğim zaman direksiyon tıkır tıkır diye titreşiyor bu normalmi yoksa bir sorun olabilir mi
bence normaldir çünkü pompa çalışıyor ve elektrik çekiyor dolayısı ile devir düşüyor ve rölanti düşüyor o da titreme yaptırır .gaza hafif basın göreceksiniz titremeyi kesecektirvetaytek' Alıntı:merhabalar arkadaşlar arcım rolantide çalışırken direksiyonu dönderdiğim zaman direksiyon tıkır tıkır diye titreşiyor bu normalmi yoksa bir sorun olabilir mi
Araçtaki sorun tespit edilip RENAULT-MAİS ten talep ediliyor. Benim direksiyon kutum henüz gelmedi. Sadece talep edildi. Bekliyoruz bakalım.vetaytek' Alıntı:zaman ayıran arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yakında 30,000 bakımı için servise gideceğim orda sorunu çözmelerini isterim bu iyileştirilmiş direksiyon kutusu ücretsiz mi takıyorlar acaba
mimar_ankara' Alıntı:Genel araç kullanımında araç hafif hareket ettirilerek direksiyon döndürülür. Dururken direksiyon çevirmek her hidrolik direksiyon sisteminde hidrolik sistemi zorlar diye biliyorum.
Dusterların direksiyon kutularının sorunlu olması beni düşündürdü. Uzun yolda direksiyon kilitlenmesi ile kaza yapanlar olduğunu geçmişte duyardık. Bu konunun üzerine gitmekde yarar var. Markanın tümünde bir imalat hatasından dolayı kutu değişimine gidilecek mi? Bunun kullanıcı baskısı ile yapılması lazım, firmalar örtbas etmeye çalışırlar..
Sorunlu ama nesi sorunlu? Bu tür bir değişime gerek duyduracak sorun "KRONIK" olur ve aracların bir coğunda olur. Sorunun ne olduğunu bilirsek kendi aracımızda gözlemler ve olası ciddi problemleri önceden bertaraf edebiliriz. Mimar beyin dediği gibi kitlenme sorunu gibi ciddi birşeyse ölümle sonuçlanabilecek kazalara sebep verebilir. Ben aracımın direksiyon sisteminde herhangi bir sorun hissetmedim bilakis aracın lastik büyüklüğüne göre dönüş çapını çok beğendim. ;Dyoungsun' Alıntı:Dusterların direksiyon kutuları sorunlu. Servisler İYİLEŞTİRİLMİŞ DİREKSİYON KUTUSU bekliyor.
Monti' Alıntı:Sorunlu ama nesi sorunlu? Bu tür bir değişime gerek duyduracak sorun "KRONIK" olur ve aracların bir coğunda olur. Sorunun ne olduğunu bilirsek kendi aracımızda gözlemler ve olası ciddi problemleri önceden bertaraf edebiliriz. Mimar beyin dediği gibi kitlenme sorunu gibi ciddi birşeyse ölümle sonuçlanabilecek kazalara sebep verebilir. Ben aracımın direksiyon sisteminde herhangi bir sorun hissetmedim bilakis aracın lastik büyüklüğüne göre dönüş çapını çok beğendim. ;D
Eğer sonuna kadar çevrildiğinde oluşan titreşim devir düşmesi değişik sesler ise bunun bir problem olduğunu zannetmiyorum. Zira şimdiye kadar kullandığım tüm aracların kullanma kılavuzunda direksiyonun sonuna kadar çevrili şekilde bekletilmemesi gerektiği şu yada bu şekilde yazıyor.
İyi bunlar büyük problem değil. Bi an için bende panikledim nede olsa çoluk çocuk herkez biniyoruz. Sizin direksiyon kutusunu değiştirilerse heralde paylaşırsınız. En azından bizde bi kontrol ettiririz.youngsun' Alıntı:Sorun:
Sağa sola direksiyon çevirik pozisyonda bozuk zeminde direksiyon mafsalından gelen tangırtı.
Dönüşler sonrası geç ve ağır toplama
Monti' Alıntı:İyi bunlar büyük problem değil. Bi an için bende panikledim nede olsa çoluk çocuk herkez biniyoruz. Sizin direksiyon kutusunu değiştirilerse heralde paylaşırsınız. En azından bizde bi kontrol ettiririz.
Benimki kesinlikle sert değil mimar bey. Bilakis çok rahat. Bence bi hidrolik sıvısını bi kontrol edin/ettirin...mimar_ankara' Alıntı:bu konuyu takip etmekte yarar var. Önemli bir parça. Benim de sormak istediğim bir başka konu, Duster'ların direksiyon sertliği. Daha önce hidrolik direksiyonlu farklı markaların araçlarını kullandım. Tek elle çevirebilirken, Duster da tek elle çevirmek imkansız. İki elle bile hidrolik direksiyonlara göre sert. Sanki eski düz r12 direksiyonları gibi.
Sizlerde de böyle sert mi?