Ynt: Araç tavsiyesi
Rica ederim.
Fiyatlar standart donanımlı araçlar için 35 000 den 45 000 e kadar değişkenlik gösteriyor. Aracın durumuna, temizliğine göre ve sahibinin isteğine göre değişiyor.Tabi bunu üzeride olabilir, ilave her donanım artı olarak üstüne konuyor.
Yakıtta aracınızın ağırlığına, lastik tipine, kullanım şekline göre değişiyor. Ben MT lastikle 45-50 kuruş, normal lastikle 40-45 kuruş aralığında gidip geliyorum. Tabi bunlar normal kullanım değerleri, ağır trafik veya arazi şartlarında bariz artacaktır.
Sitede VX100 ü olan arkadaşlar var, onlarında araç konusunda tavsiyesi olabilir ama bende dahil çoğu arkadaş zaman zaman, çeşitli sebeplerden dolayı araçlarımızı satmayı düşünebiliyoruz
Birde standart veya offroad ekipmanı olup olmamasını da düşünün. Ya standart alıp isteğinize göre kendiniz uğraşıp donatırsınız ya da güzel bir şekilde hazırlanmış olanını tercih edersiniz, size kalmış. Ben kendi çapımda aracıma birşeyler yapıyorum ve bunları aşağıdaki linkte paylaşmaya çalışıyorum. isterseniz inceleyebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57787.0
Barbaros arkadaşım düşünüyordu bi ara sanırım, aracıda full donanımlı bir araç. Nicki bsayıl . Kendisiyle görüşebilirsiniz.
Selamlar
drercagan' Alıntı:
burak bey cevabınız için çok teşekkür ederim aracınızı kaça aldınız 2000-2001 model temizi ne fiyatlarda bildiğiniz önerebileceğiniz araç varmı yakıtı ne kadar tutuyor teşekkürler