Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni aldığım ve ilk defa sahip olduğum present jackson marka araç telsizi içi hangi anten kullanmak gerekir.Bana yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
sn:hanesiviran sana çok teşekkür ederim.Söylemiş olduğunuz sandiago 1200 ü aldım fakat hiç kimseyle daha irtibata geçemedim.bulunduğum firekans FM C 21 -AK 03- SAYGILAR.
İsmail Bey Güzel bir telsiz seçimi yapmışsınız. President Jackson telsiziniz eğer 5 band ise Band göstergesi C de FM seçili iken 21. kanalı deneyiniz. Eğer anten kurulumunu tam yaptıysanız ve çevrenizde kullanan varsa mutlaka bir şeyler duyacaksınız. Eğer telsiziniz 6 BAND olan JACKSON ise Band göstergesi D bandında olmalı ve yine FM 21 de dinlemede kalınız.Bu ayrıma lütfen dikkat ediniz. Eğer kurulum tam olması gerektiği gibi ve swr ayarı da tamsa(bunlarla ilgili sitede çok bilgi var) propagasyon denilen hava olayı olduğunda bırakın çevrenizi diğer ülkelerin konuşmalarını duymaya başlayacaksınız.Soru varsa yine yardımcı olmaya çalışırım
Sayın turkergen bana yardımcı olduğun için sana çoook teşekkür ederim.12-02-2013 tarihinde bursa yolculuğu yaptım ve telsizim hep açıktı ben çağrı yapa yapa yoruldum.Yani hiç kimse cevab vermedi.Dönüş esnasında kütahya da kenan isminde bi telsizci arkadaşla tanışmıştım.arkadaşla buluştuk ve telsizi test ettik.Cihaz temiz sorun yok.Ama sorun olan şey ise çoğunluk olarak yani her kezin amatöre geçmesi olduğunu söyledi.Bende şimdi düşünüyorum amatöre geçsem iyi olurmu?