Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: ARAC ÜSTÜ CADIR</b><br />
<br />
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama burdan gördüğüm çadırın içine yattığınız zaman merdiven desteği yetersiz kalır gibi geliyor. Tabi alttan makas sistemli başka bir destekleme yapmadı iseniz.</div>
<br />
aslında tam olarak denemedım ama usta dedı kılon fazla kırıla bılır ve dedıgı de oldu cıkarken daha ıkıye ayrıldı sonradan baska bı sıstem uyguladı merdıven arasına yuvarlak demırden ayak kaynattı mentese gorevını yapması ıcın vede oldu suan gayet sağlam vede cok rahat içide baya genış</div>
<br />
çok güzel olmuş.güle güle iyi günlerde kullanın.özel değilse acaba ne kadara mal oldu ?</div>
<br />
İyi günler<br />
Diablo2barbar İsminizi bilmediğin için<br />
Aracınızın plakasına bakarak Ankara da ikamet etiğinizi tahmin ediyorum, eğer mahsuru yoksa çadırı nereden ve hangi fiyata aldınızı öğrenebilirmiyim teşekkürler<br />
Saygılar<br />
Batuhan<br />
Ankara</div>
<br />
1- Şampiyon 26-27 Mayıs ta Bursa da ki ulusalda piste çıkıyor. Yeni resimleri attım.<br />
<br />
2- Çadırı kendimiz yaptık döşemeci bir arkadaşla, 1.500 e falan maloluyor.<br />
<br />
<br />
ANDOFF <br />
ADİL EVİRGEN</div>