Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...
safari2000' Alıntı:
bagaj benim içinde de olmazsa olmaz bir şey üstünde neredeyse aklınıza gelecek her türlü malzeme var ama araç üstü çadırda yaptım ön tarafta görünen sac kutuda malzemelerim var arka tarafında istediğim gibi malzeme taşıyorum çadırı kurmak gerektiğinde sizinki kadar pratik değil saniyelik açması da toplamasıda aynı yaklaşık 5-10 dk. arası sürüyor
Katılıyorum. Ne ile doğaya giderseniz gidin, isterseniz dalların üstünde uyuyun, önemli olan aldığınız keyiftir, bu karavanla gitseniz de, çadırla gitseniz de değişmeyen bir şey.
Buyursunlar efendim, bekleriz kimseye cinsiyeti, dini, dili, ırkı, mezhebi yüzünden bir ayrıcalık tanınamaz, bu tartışılmaz bile. Eşitlikse eşitlik. Toplumdaki belli nezaket kuralları vardır, o ayrı. Saygılar
Çağdaş,
Anlaşıldı sen bekarsın ;D Atalarımız ne güzel söylemiş "bekara hanım boşamak kolaydır" diye.
Biz hanımları hobilerimize ortak edelim diye neler çekiyoruz. evlenince bizi çok iyi anlarsın
Heytem Abi selamlar
Bir Toyota buluşması daha yapsak Tugsan 'la Şile yarışında görüştük. Ben 10 ekimde Türkiye'de olucam şimdi Milano'dayım. Bakmamı istediğin birşey varsa buralardan yardımcı olayım
Sevgiler.