sagolasınız arkadaşlar bu çalışmada şunu gördükki öyle 1 araba parasına yakın maliyet yok bu kesin
amacımız herkese en makul fiyata temin etmek olacak
tabi fantazilerin sonu yok malisef
istenilen her detayı çalışabiliriz uzaktan kumandalı elek model dahil
çalışmanızı ilgiyle takip ediyor ve sonucu merakla bekliyorum.sonuç itibariyle daha düşük maliyette ve bir o kadar sağlam çadır sahibi olmak ben dahil pek çok kişinin temennisi.umarım tüm olumsuzlukların üstesinden gelir ve istediğiniz(hepimizin istediği) sonuca ulaşırsınız.kolay gelsin..
kolay gelsin. Tabanda kullanmak için "dekota" diye bir malzeme var. Doğru ise reklam panoları, bazı otobüs durakları bu malzemeden imal ediliyormuş. Su ve neme dayanıklı olabileceğini düşünüyorum. Sanki plastik sıkıştırma gibime geldi, ama yanmadığını tesbit ettim. Belki işinize yarayabilir.
Üzeri kaplamalı banyo mobilyalarında kullanılam MDF'ler bu iş için uygun olur mu acaba, onlarda suya ve neme dayanıklı diye biliyorum.
Nasıl olsa direkt olarak suyla teması söz konusu olmayacak.
arkadaşllarbir konuda anlaşalım bu alt mazemede takılmışız hala numuneolarak yapılan bir ürün okadar masraf ediliyo kumaşı bile özenle hiçbir masrafdan kaçılmadan seçildi normal çadır bezinin metresı 10 15 20 lira arasında degişiyo biz usd bazında aldık
yani anlatmakistedigim rahat olun osb mdf dkt bunların masrafından kaçmadık
sonuç olarak yapılacak siparişde müşteri ne isterse onu kullanırız panik yok
mdf daha öncede yazdım pinotex atıldı vernik atıldı nefes alamaz bile bu işi bilen arkadaşlardan bilgi alıyoruz sonuçda
Kolay gelsin.
Benimde kendi aracim için bir projem var yanliz sizin ve digerleri gibi katlanan bir projedegil.
Birtek kendi aracim için yapiyorum ticari bir proje degildir.
Size fermuar işini naptiginizi soracagim.
Yerli imalat çadirlarda fermuardan su alma sorunu var siz bu konuda naptiniz ebayda iki adet buldum ama boy olarak uygun degiller.
Bu konuda fikirlerinizi paylaşirsaniz sevinirim. Tekrar kolay gelsin.
mücahit by iyi seneler fermar olayını çadır fermarı ama sı geçirmeyeni satılmakta İMÇ de ondan aldık ama zaten fermar olan kısımların üzerine hem güneşlik hem perde amaçlı bir kapak gelecek yani kapının eçigine çıkınca 2 kat kapı olacak 1 cam 1 kumaş kumaş olan cam olandan 10 cm daha büyük ve oda fermarlı
yani normal fermarda olsa alttaki fermara sı gelmez bu durumda kolay gelsin
bu arada bu konununen hassas yeri menteşedir istedigimiz gibi olsun diye biz bu menteşeleri özel ve rulmanlı yaptırdık ot açılmaya uygun sadace 1 motor takılacak okadar bumenteşe modeli sadace ot çadırlarda kullanılacak