KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Biraz boyutlarından tasarrufla (127cm.) başka bir alternatif sunacağım... Bu bir pocket kino, bu kış' Hannover 'de CEBIT Fuarında da gördüm..127 cm.büyüklüğe kadar oldukça tatmin edici bir görüntü var...merak edenler için bir link de araştırdım..
Biraz boyutlarından tasarrufla (127cm.) başka bir alternatif sunacağım... Bu bir pocket kino, bu kış' Hannover 'de CEBIT Fuarında da gördüm..127 cm.büyüklüğe kadar oldukça tatmin edici bir görüntü var...merak edenler için bir link de araştırdım..
Gerçekten açık hava sinemasına en son çocukluğumda gitmiştim. Hayal meyal hatırlıyorum anca. Değil kampta evde bile TV izlemeyi sevmem ama sinema apayrı birşey, bir de açık hava sinemasıysa ve ormanın içindeyse hayır diyemem
Sayın Cennet&Yücel mangal konusunda çok iddalıyımdır Ünversite gezileri organize ederken 27 kişilik grubu doyurmuştum o mangalla o sebebten biraz büyük...
Forumun Yiyenbilir kısmındayım birazda ondan
Selamlar...
Bu yıl ki festivalde bir gece yapma imkanımız olsa da açık havada birşeyler izlesek, şöyle dağ filmi felan Modarötörler/yöneticiler sesimizi duyarlar mı ki acaba