<div class="bbWrapper"><b>Ynt: araç yükseltme hakkında</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kutsi3549" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kutsi3549' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ediz bey;<br />
Bu konulara sabırla defalarca cevap vermişsiniz. Çok yararlandım, sağ olun. <br />
İstanbul'dayım. 2009 SSyong Act Sprt 4X2 6AT aracıma yükselltme yaptırabileceğim bir yer öneriniz varsa -almak isterdim. <br />
(Sanırım ön 5cm- arka 5cm uygun buluyordunuz. Arazi kullanımı yok, asfalt ve uzun yol. Sadece görünümü hoş olduğu için) <br />
<br />
Lastik, sizin önerilerinizle BF gibi algılıyorum ama asfaltta yakıt tüketim ve ses gibi sorunlar olabilir mi? <br />
Bu gibi sorunlar olabilecekse, Michelin 245 75 16 uygun olur mu?<br />
Teşekkür ederim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhabalar aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşaallah...<br />
burada bahsi geçen kupa yükseltme, 5'er cm'lik getlerle yapılan süspansiyon yükseltme oluyor ama daha evvel 4x2 bir araca hiç yapmadık. ölçülerde sıkıntı olacağını sanmıyorum belki uygulamasıda daha basit olabilir ama ön düzen farkından dolayı bi göz atmakta fayda var.<br />
lastik olarak a/t tipi lastikler karda da iş yapar ama kauçuğu biraz daha sert v.s. olduğundan konforu düşürecektir.<br />
ölçü olarak 245/75/16 ideal ama marka olarak bişey diyemicem asvalt ağırlıklı kullanacağınız için onu siz araştırın bence M+S yazan lastiklerde yeni kanuna göre kabul görüyor sanırım, hem konforunuzu düşürmeden hemde dört mevsim kullanabileceğiniz bir lastik bulabilirsiniz.</div>