Ynt: Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi?
Merhaba,
Eski bir mesajımı aşağıya ekliyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yükseltme işini epeyce araştırdım ve kitsiz yapılacak en uygun, sağlıklı ve kolay uygulanabilir yükseltmenin max 1 1/4" (32mm) olacağı kanaatine ulaştım.
Bunda e-bay üzerinden satış yapan Bits4Vits David'in aşağıya aktardığım yazısı etken oldu açıkcası.
http://cgi.ebay.co.uk/Suzuki-Vitara-1-25-Coil-Spring-Spacers-Suspension-Lift_W0QQitemZ140285010574QQihZ004QQcategoryZ10426QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262
Why do you only sell 1 1/4" Spacers? / Can you make some bigger ones?
NO!, I personally believe, in my (ten years of offroading Vitara's) experience, this is about the maximum you should go to with spring spacing. If you want more lift than this you need to be looking at a Spring Lift kit from companies such as Pro-Comp and Old Man Emu (etc.) and perhaps augmenting them with Spring Spacers to give you a 3" lift. Or if you can afford it a complete lift solution from Calmini. Fitting spring spacers bigger than these just squashes the spring too much, so that you lose upward articulation. That said, there are other sellers willing to sell you bigger spacers if you want them, you pays your money and you takes your choice...
Get diye tabir edilen takoz ile yükseltmede tespit ettiğim ve paylaşmak istediğim bir diğer husus ise, arka yayların altına konulan parçanın kalınlığı ile ön yayların altına konulan parçanın aynı kalınlıkta olmaması gerektiğidir. Arka yaylara ne kalınlıkta parça koyarsanız o miktarda yükselme sağlıyorsunuz ancak önde salıncak olduğundan ve yayın konumu itibarıyle koyduğunuz kalınlıktan daha fazla yükselme elde ediyorsunuz.
Aşağıdaki oranlara sadık kalarak istediğiniz ölçüye göre hesabı yapabilirsiniz.
2" için arkaya 50,8mm öne 38,1mm
1 1/2" için arkaya 38,1mm öne 28,6mm
1 1/4" için arkaya 32mm öne 24mm
1" için arkaya 25,4mm öne 19,1mm; get koymanız gerekir.
Ön difransiyel altına takoz koymadan, uzatma flanşları kullanmadan uygulanabilecek 1 1/4" yükseltmeyi 5 kapı Vitara'da uyguladık, benim araca henüz bir şey yapmadık.
Ön süspansiyonun kuleye bağlantısı için de pratik bir yol bulduk.
Araya spacer koymak yerine süspansiyonun bağlandığı siyah parçayı ters çevirip şaseye tutturduk. Böylelikle 1 1/4" ilave mesafe kazanmış olduk.