<div class="bbWrapper">şöyle diyeyim , ironman kit alıp takarsanız 4,5-5 cm yükseltirsiniz, ben ölçtüm ve malesef yinede yetmiyor, lastik yanağından da 2 cm yükseltseniz 7 cm ulaşırsınız, yine o görüntüyü alamıyorsunuz, spacer ile lastiği dışarıya almayı hiç tavsiye etmem, kesinlikle çok ama çok kötü bir fikir, aktarma organlarına aşırı yük bindiriyor, bu arada 7 cm nin üzerindeki yükseltmelerde aks açısı çok değişeceği için bunun tolere etmek için profesyonel yardıma ihtiyacınız olacak,<br />
tüm bunların yanında ironman kit 1000 dolar (3.600 lira) fiyatı var, montaj hariç, <br />
siz duster ile bu kadar uğraşacağınıza ağır devri olan bir suzuki alın ve ne isterseniz çok daha ucuza yapın, bende dusterıma baya bir şey araştırdım ve en mantıklısı şu oldu<br />
get ile 4 cm yükseltme (600 lira)<br />
arazi tekeri ile yanaktan 2 cm yükseltme (1500 lira)<br />
ön tarafa gömülü vinç ( tablası ve montajıyla 2500 lira)<br />
toplamda 5000 lira gibi bir rakama aracı baya araziye sokarsınız, fazlasını arıyorsanız duster uygun araç değil,<br />
bunn yanında 1. vitesin kısalığı sayesinde ve 250 nm tork ile hiç bir çapta tekeri çevirmekte zorlanmaz bu araç, ama aşırı çamurluğu kesip biçip koca pick-up lastiği takmaya kalkarsanız motor yine çevirir ama akı kıtır kıtır kesersiniz, çünkü motor o torkla aksı çevirecektir, ama iyi bir yere saplanan tekeri o aks döndürecek mi ???<br />
burulma direnci denilen bir olay var eni konu, benim de mesleki olarak alanıma girer bu konu,<br />
bu arada zaten yerden 28-29 cm yükseklik değil duster için, pick-uplar için bile iyidir,<br />
ford ranger orjinali 21 cm yüksekliği var,<br />
toyota hilüx 22,5 cm<br />
<br />
yani dahası extreme off roada girer, onun içinde duster alınmaz zaten,<br />
bu arada ben aracımız kısa süre sonra yükselteceğim, işlem bitince buradan resim paylaşırım</div>