abdulkadircal
Ana Kamp
Aracımı yükseltmek istiyorum daha havalı bir görünümü olsun istiyorum ne nasıl yaptıracgım ve ne kadar maaliyetli olur yardımcı olursanız sevınırım !!
darktreys' Alıntı:google diye bir şey var oraya yazarsanız kesin birşey çıkar
ormanci1907' Alıntı:biz istanbulda herşey dahil 1300 tl ye yükseltiyoruz istanbuldaysanız bekleriz
__ C J 7 __' Alıntı:antalya da bu konularda gayet başarılı ustalar mevcut arkadaş referans bile vermiş
,cj lerde yükseltme çok kolay. google hiç gerek yok gezenbilirdeki cj leri inceleyerek epey bilgi sahibi olabilirsiniz biraz aşartmak şart
buraya açık açık yazarsak 3 gün sürer ben kısaca yazayım
1-makaslara kavis verilerek (iyi bir makascı rahatlıkla halleder)
2-makas küpelerinin boylarını uzatarak
3-hazır yükseltme kitleri ile (kabaca yeni amortisör+makastan oluşan set )
4-SOA (makasların diferansiyel üzerine alınması en meşakkatlisi de bu ve her usta doğru şekilde yapamaz! )
ormanci1907' Alıntı:1 seçenek büçeyi sarsmayacak bir seçenek ayrıca aracınızı kupadanda yüksetin daha iyi olur kupa ve şase arasına özel yapım takozlar konularak aracınızı daha heybetli gösterebilirsiniz takozları nerde bulacagım derseniz aracı yukseltireceginiz usta onu bilir.
abdulkadircal' Alıntı:Çok teşekkür ederim ,en hesaplısıda birinci secenek heralde![]()
abdulkadircal' Alıntı:Abi bu aracı cok buyuk hevesle aldım 1 senedir biriktirdiğm parayla Irfan abıden aldım ama hersey dısardan gorundugu gıbı olmuyor cok sukur arabanın herhangı bır sıkıntısı yok ama benım butcem bu arabayı kaldırmaz bana agır geliyor yasımda genc yutdısına gıdecegım para bırıktırmem lazım,bu araba bende ıken biraz zor ama her gordugumde isterse hurdalıkda olsun içim akıp gidiyor Zannetmıyorum 24 yasında olupda benım gıbı bu arabanın veremine kapılan![]()
__ C J 7 __' Alıntı:herşey gönlünce olsun
şunu belirtmek isterim bu cj lerdeki virüsün yaşı yok kimisi daha 5 yaşındayken aşık olur kimisi 50sinden sonra, Bende virüs 12-13 yaşlarında iken bulaştı 18imde henüz ehliyetim bile yokken avarta daki sarı kıza bindim, 4 yıllık flörtün ardından ekonomik nedenlerden ayrıldık ama hala o aşk yakıyor içimi,,, :'( :'(
inşallah ileride yine başlar flörtümüz,,