aracimi yukseltmek istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanerorcun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,416

tanerorcun

Yeni Üye
Yer
antalya
merhaba arkadaslar 93 model zj mi yukseltmek istiyorum 4-5 inch kadar, antalya da yasiyorum burada tanidik bir yer var midir bildiginiz beni yonlendirebileceginiz, simdiden tesekkur ediyorum cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum bir de bu yukseltme isi olduktan sonra ne ebatta bir lastik takmaliyim aracimin jantlari 15 inch

Etiketler
Ynt: aracimi yukseltmek istiyorum

4 inch için rough country marka 4 yay var elimde kolları, track barı ve amortisörleri ayarlayabilirsen yayları uygun bir fiyata verebilirim.

tesekkur ederim ilginiz icin ama bu benim ugrasabilecegim bir sey degil zamanim yok ben bir yere verip de yaptirmak istiyorum antalya da dedigim gibi

4 inch yükselirse en fazla 32 lastik takabilirsin.5 ve üzerine çıkarsan 33 çamurluklardan biraz traşlama ile 35 olur ancak

antalyada bildiğim biri yok koca şehir mutlaka vardır antalyalılar yardımcı olur size sanırım...

cevap icin tesekkurler, su an isparta davras dayim antalya ya gidince vermis oldugunuz kisi ile irtibata gecerim, bir kez daha tesekkur ederim

96 Cheroke me 4 inc yükseltme yaptım, 10 inc Jant ve 31 Lastik kullandım. Dönüşlerde sürtme yaptığı içinde ön tampon ve çamurlukta oynamalar yaptım. Rouch Kontry yükseltme kitinde ilk takmada sıkıntı verdi araba aşırı gezme yaptı fakat bir iki düzenleme ile randımana girdi çok memnunum.

523429_3803100409220_1783940923_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler