forumda su ana kadar oyle bir egitimin yazisi yazilmadi aktif olarak.ben yakin zamanda bir arama kurtarma yapan arkadaslarla temasa gecicem bir yerden haber bekliyorum o zaman size de haber veririm isterseniz.
Ilk yardım kursları Bulunduğunuz il'in sağlık Müdürlüğü'nden alınabiliyor,yada iş güvenliği nedeniyle açılan birçok kurs sertifika vermekte. Arama kurtarma eğitimleri için MAG'lara (mahalle Gönüllüleri)birçok ilçede kolayca ulaşabilirsiniz. Ilgilenirseniz 12-10-2014 pazar günü ASYA arama kurtarma'nın tanışma ve kabul mülakatı yapılacak oraylada görüşebilirsiniz!
Merhaba, yanitiniz icin tesekkur ederim, asya arama kurtarmanin siyasi bir altyapisi var bildigim kadariyla, siyasi yapilardan uzak durmaya calisiyorum Diger secenekleri arastirayim. Pendik'teyim, bu civarda olmasi da benim icin onemli olacak.
Evet isterim, ben AKUT'un profesyonellerden seçtiğini düşünüyordum. Yeni başlayanları kabul ettiğini bilmiyordum. Sitesine baktım 16 Ekim de tanışma toplantısı var ancak ben perşembe ve cumaları şehir dışında oluyorum, o yüzden katılamayacağım. AKUT'un sitesini takip edeceğim, çok teşekkür ederim.