KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
suan icin daha cok yeni bi kullaniciyim ozellikle bu segmentte ve aracin gucunun keyfini cikartiyorum ama oda benim cebimin canina okuyor sehir icinde benzinle binilecek gibi degil 100 km de 24-25 litre civari onumuzdeki hafta lpg taktiracagim ve 6 aylik bandrol temmuzda 2228tl di galiba ama 2011 ocak ta 1032 tl ye inecek
merhaba piyasaya gore biraz yuksek bi rakama aldim fakat crd oalrak alabilecegim en ucuz arac 40 bin lira civari oda km vs cok fazla idi arada nereden baksaniz en az 15000 lira gibi fark oluyor o yuzden hem guclu hem ucuz olarak degerlendirdim 4,7 aldim
Kıvanç bey tekrar hayırlı olsun...Ben 2.7 crd düşünüyorum...Acaba 1oo veya 120 bin km. arası çok mu olur..Eğer formu takip ettiyseniz uğur bey 3.0 crd yi modifiye etti...Çokta hoş olmuş....Tabii sizinde dediğiniz gibi imkan meselesi....Selamlar....
Kıvanç bey tekrar hayırlı olsun...Ben 2.7 crd düşünüyorum...Acaba 1oo veya 120 bin km. arası çok mu olur..Eğer formu takip ettiyseniz uğur bey 3.0 crd yi modifiye etti...Çokta hoş olmuş....Tabii sizinde dediğiniz gibi imkan meselesi....Selamlar....
inanin bu araclari bende tanimiyorum yada tanimiyordum hatta kasa isimlerini bile buradaki dostlardan ogrendim WJ nedir XJ ZJ nedir o sebeble size bu konuda ne dersem yalan soylemis olurum ama duzgun bi arac icin en azindan bu markalar icin 120bin km hic bisey bence
Kıvanç kardeşim,
uzun süredir ilk defa bugun foruma girdiğim için yeni gördüm, kazasız hayırlı keyifli sürüşler dilerim. Jeep camiasına hosgeldin........
Kıvanç kardeşim,
uzun süredir ilk defa bugun foruma girdiğim için yeni gördüm, kazasız hayırlı keyifli sürüşler dilerim. Jeep camiasına hosgeldin........
kıvanç bey, sanırım bir ay oldu aracınızı alalı, bir aylık izleniminiz nasıl, memnun musunuz ? hayal kırıklığı yaratan bir durum veya beklentilerinizi karşılamayan bir konu oldu mu? merak ediyorum çünkü bir süre sonra bende zj den wj ye terfi etmeyi düşünüyorum.. daha önce jeep kullanmış mıydınız? kullandıysanız farkları neler? bir de off-road deneyiminiz oldu mu wj ile?
kıvanç bey, sanırım bir ay oldu aracınızı alalı, bir aylık izleniminiz nasıl, memnun musunuz ? hayal kırıklığı yaratan bir durum veya beklentilerinizi karşılamayan bir konu oldu mu? merak ediyorum çünkü bir süre sonra bende zj den wj ye terfi etmeyi düşünüyorum.. daha önce jeep kullanmış mıydınız? kullandıysanız farkları neler? bir de off-road deneyiminiz oldu mu wj ile?
sn memorian
sizinde sordugunuz uzere daha once jeep kullanmadim suana kadar yaptigim masraflar haricinde hayal kırıklıgı olmadi hatta cok keyif aliyorum kullanirkenama yaptigim masraflar derken yanlis anlasilmasin LPG (zavolli)- ic detayli temizlik -dis pasta cila boya koruma - buji yag ve yag filtresi derken tabi birde baska sehirden aldik ruhsat plaka masrafi lpg yi ruhsata isletmek muayene filan
allah başka masraf açtırmasın diyelim bunlarla uğraşması adamı aldığı araçtan soğutur valla bürokrasi işi bitmiyo kolay kolay, hani jeep olmasa değmez yani
allah başka masraf açtırmasın diyelim bunlarla uğraşması adamı aldığı araçtan soğutur valla bürokrasi işi bitmiyo kolay kolay, hani jeep olmasa değmez yani
Ben cok sık arac degistirdigimden takipcimde vekaletim var allahtan vekalet vermisim kendisine o kosturdu halletti tum isleri ben olsam ya kavga ederdim yada arabayi yakardim evet dediginiz gibi brokrasi halen e devlet olduk deniliyor ama ayni yerde duruyor