Aramiza Bir WJ Daha Katildi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,860
Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi

suan icin daha cok yeni bi kullaniciyim ozellikle bu segmentte ve aracin gucunun keyfini cikartiyorum ama oda benim cebimin canina okuyor sehir icinde benzinle binilecek gibi degil :smiley: 100 km de 24-25 litre civari onumuzdeki hafta lpg taktiracagim ve 6 aylik bandrol temmuzda 2228tl di galiba ama 2011 ocak ta 1032 tl ye inecek

Etiketler

Hayırlı uğurlu olsun...Sakıncası yoksa birsorum olacak....Kaça aldınız ve neden 2.7 crd düşün mediniz...Sanırım soru iki oldu...Selamlar...

merhaba piyasaya gore biraz yuksek bi rakama aldim fakat crd oalrak alabilecegim en ucuz arac 40 bin lira civari oda km vs cok fazla idi arada nereden baksaniz en az 15000 lira gibi fark oluyor o yuzden hem guclu hem ucuz olarak degerlendirdim 4,7 aldim

Kıvanç bey tekrar hayırlı olsun...Ben 2.7 crd düşünüyorum...Acaba 1oo veya 120 bin km. arası çok mu olur..Eğer formu takip ettiyseniz uğur bey 3.0 crd yi modifiye etti...Çokta hoş olmuş....Tabii sizinde dediğiniz gibi imkan meselesi....Selamlar....

dr.hunter' Alıntı:
Kıvanç bey tekrar hayırlı olsun...Ben 2.7 crd düşünüyorum...Acaba 1oo veya 120 bin km. arası çok mu olur..Eğer formu takip ettiyseniz uğur bey 3.0 crd yi modifiye etti...Çokta hoş olmuş....Tabii sizinde dediğiniz gibi imkan meselesi....Selamlar....
inanin bu araclari bende tanimiyorum yada tanimiyordum hatta kasa isimlerini bile buradaki dostlardan ogrendim :smiley: WJ nedir XJ ZJ nedir :smiley: o sebeble size bu konuda ne dersem yalan soylemis olurum ama duzgun bi arac icin en azindan bu markalar icin 120bin km hic bisey bence

Kıvanç kardeşim,
uzun süredir ilk defa bugun foruma girdiğim için yeni gördüm, kazasız hayırlı keyifli sürüşler dilerim. Jeep camiasına hosgeldin........

GCWJ04CRD' Alıntı:
Kıvanç kardeşim,
uzun süredir ilk defa bugun foruma girdiğim için yeni gördüm, kazasız hayırlı keyifli sürüşler dilerim. Jeep camiasına hosgeldin........
eyvallah ustadim cumlemize kaza bela vermesin insallah

kıvanç bey, sanırım bir ay oldu aracınızı alalı, bir aylık izleniminiz nasıl, memnun musunuz ? hayal kırıklığı yaratan bir durum veya beklentilerinizi karşılamayan bir konu oldu mu? merak ediyorum çünkü bir süre sonra bende zj den wj ye terfi etmeyi düşünüyorum.. daha önce jeep kullanmış mıydınız? kullandıysanız farkları neler? bir de off-road deneyiminiz oldu mu wj ile?

tekrar kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

memorian' Alıntı:
kıvanç bey, sanırım bir ay oldu aracınızı alalı, bir aylık izleniminiz nasıl, memnun musunuz ? hayal kırıklığı yaratan bir durum veya beklentilerinizi karşılamayan bir konu oldu mu? merak ediyorum çünkü bir süre sonra bende zj den wj ye terfi etmeyi düşünüyorum.. daha önce jeep kullanmış mıydınız? kullandıysanız farkları neler? bir de off-road deneyiminiz oldu mu wj ile?

tekrar kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
sn memorian
sizinde sordugunuz uzere daha once jeep kullanmadim suana kadar yaptigim masraflar haricinde hayal kırıklıgı olmadi :smiley: hatta cok keyif aliyorum kullanirkenama yaptigim masraflar derken yanlis anlasilmasin LPG (zavolli)- ic detayli temizlik -dis pasta cila boya koruma - buji yag ve yag filtresi derken tabi birde baska sehirden aldik ruhsat plaka masrafi lpg yi ruhsata isletmek muayene filan :smiley:

allah başka masraf açtırmasın diyelim :D bunlarla uğraşması adamı aldığı araçtan soğutur valla bürokrasi işi bitmiyo kolay kolay, hani jeep olmasa değmez yani :smiley:

memorian' Alıntı:
allah başka masraf açtırmasın diyelim :D bunlarla uğraşması adamı aldığı araçtan soğutur valla bürokrasi işi bitmiyo kolay kolay, hani jeep olmasa değmez yani :smiley:
Ben cok sık arac degistirdigimden takipcimde vekaletim var allahtan vekalet vermisim kendisine o kosturdu halletti tum isleri ben olsam ya kavga ederdim yada arabayi yakardim :D evet dediginiz gibi brokrasi halen e devlet olduk deniliyor ama ayni yerde duruyor

hayırlı olsun bu renk buı araca çok iyi gidiyor.Allah kazasız belasız hayırlısı ile bindirmeyi nasip eylesin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR