Aranıyor - Orjinal Suzuki Stepne Kılıfı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,601

Etiketler
Ynt: Aranıyor - Orjinal Suzuki Stepne Kılıfı

GEZENBİLİR
GENEL KONULAR - GENERAL ISSUES
İLAN PANOSU - NOTICE BOARD
VASITA
AKSESUAR VE YEDEK PARÇA
cıkma istepne muhafazası suzukiler için

bak düşünürsen böyle bişe var

Konu başlığını düzenledim ve konuyu ilgili başlığa taşıyorum.

En uygun yer orası

suan 33 '' mt lastık projem var benım aracımda arabamın ozel kromaj ıstepne kılıfı ve arka suzukı yazısı var artık kullan mayı dusun muyorum ıstersen goruse bılırız

Fotoğraf0153.jpg

Sen devam et 33" e takılmaya 31 ler ile sığmıyor hiçbiryere sen 33 " haftasonu maden işçileri gibiydik kayalıklardan geçerken elimizde balta kürek çekiç yol genişlete genişlete çıktık ormandan

cenkcc' Alıntı:
Sen devam et 33" e takılmaya 31 ler ile sığmıyor hiçbiryere sen 33 " haftasonu maden işçileri gibiydik kayalıklardan geçerken elimizde balta kürek çekiç yol genişlete genişlete çıktık ormandan

Fotolara ait link rica etsek :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Fotolara ait link rica etsek :smiley:

Buyrun link burada http://www.suzuki4x4turkiye.com/viewtopic.php?f=2&t=1948&sid=4b67254b74def231fddfee995a9433b4

Birde kısa videomuz var

http://vimeo.com/30003003

masallah kısa vıdeo 15 dakıka artık gezıyı gıtmıs kadar ıyı bılıyorum

Gökhanım bilirsin bizde mangalda vardır hard off-road da hariçten gazel atılmaz bizim ekipte

abı unuttum mangal rakı nasıl bseydı bana kasımda geldıgımde yapacagımız gezılerde gostersene su rakı denen ıcecegı ::smiley: ::smiley: ::smiley: :p :p :p :p :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.