<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Aranıza Katıldım, Rastgelsin Bari !</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="bluebeyaz" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
bluebeyaz' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Emre Bey merhabalar.<br />
Frontera'ya alıştık denebilir. Bizi epey uğraştırdı, yordu. Ne yazık ki ülkemizde servis ve destek hizmetleri talep edenleri çok yoruyor. İşinin ehli insan bulmak epey sorun. Yorgunluk da bu nedenle oluyor.<br />
<br />
Araca hiçbir modifikasyon (yükseltme, LPG... vb.) yapılmamış. ben de birşeyler yapıp yapmamak konusunda kararsızım. Sadece AT lastik aldım. Araç-gereç eksiği tamamlamaya çalışıyorum. Denk getirebilirsem 22-28 Haziran organizasyonuna katılmaya niyetliyim. Umarım niyetimiz gerçek olur. Bu gibi deneyimlerimiz (hafif de olsa off road) daha önce hiç olmadı, bu yüzden de biraz kararsızlık var gibi.<br />
<br />
"tansu.1978" ve "arcaved" arkadaşlara da iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim.<br />
<br />
Sağlığınız yerinde, işiniz yolunda olsun.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Dursun Bey,<br />
<br />
Araç-gereç eksiği hakkında bizi de bilgilendirebilirseniz elimizden geleni yaparız. <br />
<br />
Gezi için bende sizin adınıza inşallah diyorum. Uludağ gibi bir seçeneğiniz var. Göllere kadar gidebilirseniz güzel bir deneyim olacağına inanıyorum.<br />
<br />
dilerim gezimizde görüşeceğiz...<br />
<br />
Sağlıcakla...</div>