Uğur Bey, sizin yazdığınızı görünce araştırdım. Kendi sitesine baktım da, yakıt depoları aracın versiyonlarına göre değişiyormuş bir de
En küçüğünün deposu 35 Gallon (132 litre), en büyüğünün deposu da 145 Gallon (548 litre). Bu aracın deposunu doldurmak için ne yapmak lazım merak ediyorum
Vinçleri acaba ne tür.. Elektrikli mi yoksa PTO mu?
Böyle bir "arabayı" yerinden oynatmak için Warn Olympus 22 ( 22000 lbs) gereklidir herhalde, belkide hiç araziye girmemiştir. Şehirde hapsolmuş bir araçtır.
Böyle bir "arabayı" yerinden oynatmak için Warn Olympus 22 ( 22000 lbs) gereklidir herhalde, belkide hiç araziye girmemiştir. Şehirde hapsolmuş bir araçtır.
böyle bir araç standart olarak ithalat izni alıp cadde de dolaşabiliyorsa, bizim Fordzilla muayeneden geçerken bunun kataloğu ile gidip, dedesi diyeceğim ;D
böyle bir araç standart olarak ithalat izni alıp cadde de dolaşabiliyorsa, bizim Fordzilla muayeneden geçerken bunun kataloğu ile gidip, dedesi diyeceğim ;D
Aracın yaklaşma ve uzaklaşma açıları iyi denilebilir, fakat karın açısı kötü. Gerekli modifikasyon yapıldığı taktirde 5 kişilik yolcu alanı ve de devasa yükleme alanı sayesinde çöl ve kutup bölgeleri için çok elverişli bir araç diyebiliriz. Türkiye'deki off road anlayışı çamura dayandığı için işe yaramaz.
Birde Youtube'de " ford f650 off road" diye arattığınızda en cok " rc" model araçlar çıkıyor.