Arazi Aracında Son Nokta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,838
Ynt: Arazi Aracında Son Nokta

murat067' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cDoRmT0iRic#!
iyi hasta burnu biraz uzun kalmış sanki yaklaşma açısını daraltmış gibi geldi bana

Etiketler

ben KIRPI yi tercih ederim... sinifinda su anda 1 numara 350 hp / mayinda en iyi sonuc ve suan da abd dahil bu araclardan afganistan icin bekledigi duyumu var. Biz hali hazirda guney doguda kullaniyoruz. %100 made in Turkey _ PROUD

http://www.youtube.com/watch?v=2lcNwoJCnTc

araçlar güzel ama fazla ağrı gibi duruyorlar çamura girince saplanıp kalmasınlar...

Arac zaten zirhli sinifi, ama 350 beygirle bircok yere gire bilirsin patlamaz tekerlerle diye dusunuyorum. Tabii bir Defender dan aldigin zevki alirmisin bilmem.

araç 315 bin dolara sahıbındende satılık almayi düşünen arkadaslar ordan ayrıntılı inceleybılır

umutcelikel' Alıntı:
Ben inceledim, sattım savuşturdum 300.000 usd çıkarabildim inmediler fiyatı, vazgeçtim ben de napalım sağlık olsun...
hayırlısı olsun

kurban bayramında kurbanlık taşırsın bunla ;D ;D

bu araçları iyibiliyorum resimde görülen araç tam 325 000 abd doları bunu alıpta binan olmaz ayrıca 400 beygir ve yaktığı mazotu düşünmek istemem

İyi günler
Araç uzun süredir Eskişehir yolu,İstanbul yol ayrımından yaklaşık bir km sonra sağda bir restoranın önünde duruyor.
Araç plakasız ve uzun süredir hareket etmiyor,resroran önünde park halinde.
Saygılar
Batuhan
Ankara

Bende gördüm harika dev i eskişehir yolunda duruyor

yarından itibaren önünde kuyruk olacak