Arazi vitesi çalışmıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baki Ö. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,292

Baki Ö.

Kamp II
Yer
KONYA-BOZKIR
Merhaba
Bu gün bir dere geçişinde l200 aracımın 4x2 konumundan 4x4 llc konumuna almak isterken 4x4 super selec konumunda takılı kaldı, başka hiçbir konuma geçmiyor şaşırdım kaldım. Eve kadar bu şekilde geldim haftaya servise gitmeyi düşünüyorum. Acaba neden olmuştur, daha önce başına gelen arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler.

Etiketler
Ynt: Arazi vitesi çalışmıyor

Vitesin altındaki kemik gibi bir plastikten dolayı oluyor bu durum. (Her L200 bir sefer yaşasada durum biraz kronik)

Servise bi uğra çok para falan derlerse bana ulaş yardımcı olurum.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Cumartesi servise bir sorayım durumdan sizi haberdar ederim.
İyi günler.

kronik problem ama çözümü çok basit serviste vites bölümün nasıl söküldüğünü görün vites kolunun sıkıştığı yerden nasıl çıktığına bakın bi daha ki sefer siz de çözersiniz

Merhaba
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Yazılarınızdan cesaret alıp mekanik bilgisi çok iyi olan bir arkadaşımla kendimiz sökmeye karar verdik, yalnız yine sizin yardımınıza ihtiyaç duyacam. Bu işlemi yaparken izlemem gereken yol ile ilgili yardımınızı bekliyorum.
İyi günler.

Yahu abicim kendiniz uğraşıp yanlış birşeyler yapmayın, size yardımcı olurum ben.

Seni bir yetkili servise yönlendireceğim ücret almadan işini hallederler.

Fantastic Light' Alıntı:
Yahu abicim kendiniz uğraşıp yanlış birşeyler yapmayın, size yardımcı olurum ben.

Seni bir yetkili servise yönlendireceğim ücret almadan işini hallederler.
Ben Muğlada oturuyorum burda bu araçlardan anlayan güvenebileceğim pek usta yok sorunum birazda bu yönde. Bahsettiğim arkadaş; hurda bir defenderi tek başına sıfırdan toplamış tornacı bir arkadaş. Yalnız yinede söylediklerinizi değerlendirecem.

Kendim sökme işinden vazgeçtim servise gittim. Vites kollarını söktüler şanzımana tam giriş noktasında bir plastik ve üzerine basan bir sac parçasından sorun kaynaklanıyormuş bir iki ayar yaptıktan sonra parçaları yağlayıp yerine taktılar. Sorunun çözüldüğünü söylediler yalnız ilerde tekrarlaması halinde o parçalar değişmesi gerekiyormuş şimdilik soru çok kolay halloldu işçilik olarak ne verirsen usulu 20tl verdim. Korktuğum gibi şanzımandan kaynaklanan bir durum değilmiş. Servisinde dediği sorun kronikmiş ve parça değiştirmeyede pek gerek yokmuş.
İyi günler.

Vitesin altındaki kemik gibi bir plastikten dolayı oluyor bu durum. (Her L200 bir sefer yaşasada durum biraz kronik)

Servise bi uğra çok para falan derlerse bana ulaş yardımcı olurum.
reis bendede var aynı sikinti arada çok nadir takılı kalıyor içinde küçük bı plastik var kırık galiba çözüm nedir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR