Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RaNgE61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,752
Ynt: Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ?

Tamam toyota kaliteli ama range hem daha konforlu hem daha ucuz ve o araca test etmek için kaç kere bindim hatırlamıyorum her gün arkadasımın yanına gidiyorum toyota malesef bnim bütçemi srsıyo aslında range sonradan sarsabilir ama range değer)

Etiketler

Ynt: 2000-2003 CHEROKEE 4.7 ALICAM BU CANAVAR İÇİN LÜTFEN YARDIM.....

Benim nacizane tavsiyem,içine bindiğinizde hangi araçta bulunmak sizi mutlu ediyorsa,kullanırken hangisinde yüzünüzde gülümseme oluşuyorsa onu alın,kazasız belasız güle güle kullanın.Saygılar.

Ynt: 2000-2003 CHEROKEE 4.7 ALICAM BU CANAVAR İÇİN LÜTFEN YARDIM.....

yedek parça fiyatları ve servis olanakları nedeniyle bence WJ daha doğru seçim olurdu.

sonunda anladınız beni ama param olsa2001 temiz bir land curieser alırdım inşallah cruıseser doğru yazmışımdır

Şu an Türkiyede araziye giren benim bildiğim tek bir P38 var; o da şu ana kadar beraber gezdiğimizde oldukça başarılı bulduğum bir araç.

Bu araç ztn arazide mükemmel diyolar sadece bnce bişey olduğu zmn masrafı çok olduğu için araziye pek sokmuyo olabilirler bnce arazide mükemmel bi araç hatta arazide o modellerde en konforlu araç

Dogru ellerde dogru sekilde hazirlanirsa P38 aslinda gayet guzel bir arac/

Isletme maliyetine gelince ............. isminde bir gercek var (firma adi vermiyorum saygisizlik olmasin diye diger firmalara)

Sina nin fotografini ekledigi araci hazirlanken en buyuk sorun snoirkel olmustu o da bir sekilde cozuldu.

Her arabada sorun çıkabilir ama bu araba yptığı yaramazlıkları affettiriyo bnce bn geçen x5 e bindim2011 bu araçtaki zevki ondan alamadım çünkü araçta süspansiyonun s si yok yha berbat tı bu araçtaki konfor keyif bi chorekelerde var bi de bunda )))

Birde bir şey sorucam of road la falan pek alakam yok ta bu snorkel ne işe yarıyo araç suya girdiği zmn motorun hava alması için mi?

RaNgE61' Alıntı:
Birde bir şey sorucam of road la falan pek alakam yok ta bu snorkel ne işe yarıyo araç suya girdiği zmn motorun hava alması için mi?

Aynen oyle

Hava filtresinin ucu genelde camurluk icinde yada on paneldedir. Arac suya girdiginde motor buradan hava ile beraber su emer bu da yaklasik 4500-9500 TL demektir ;D ;D ;D ;D ;D

Bundan dolayi hava girisi motordan daha yukarida bir yere alinir ki boyle zamanlarada motor su cekmesin.

Yetkili servisler LPG li araçlara bakıyor mu.....Benim tercikim GC.den yana ama sırf buyüzden 4.7 den uzak duruyorum...

benm bildiğim range rover servisleri her türlü araçla ilgileniyorlar mesela bn geçen aradım range alıcam falan diye adamlar ne demek buyrun gelin araca ücretsiz şekilde her şeyine bakıp masraf bildirirz falan dedi çok ilgiliydi ... bi ara bu formda range yetkili servisleri araçlara ücretli olarak bakıyor demişti bu düşünceyi de çürütmüş olduğumu düşünüyoryum

Ynt: Arazide Cherokee 4.7 Mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 Mı ?

Konuyu hortlattık ama merak işte ne yaparsın..

Range61 Berak arkadaşımız (benim de hemşerim olur) ne yaptı acaba.. Bu süre zarfında Range ile neler yaşadı ? Keşke dedi mi ?

Ben de ZJ' mi almadan önce P38 hastasıydım ama lanet olsun ki hala öyleyim Almadan önce sayfalarca forumları okudum ezberledim artık ve sorunsuz olacağını düşündüğüm için ilk tecrübemde hüsranla karşılaşmamak için ZJ aldım. Şimdi bazen P38'in tadına baksam mı acaba diyorum..

cherokee daha masrafsiz olacaktir diye dusunuyorum.ama butceniz 30-35bin tl civari diye dusunuyorum farkli araclara bakilabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi