KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tamam toyota kaliteli ama range hem daha konforlu hem daha ucuz ve o araca test etmek için kaç kere bindim hatırlamıyorum her gün arkadasımın yanına gidiyorum toyota malesef bnim bütçemi srsıyo aslında range sonradan sarsabilir ama range değer)
Bu araç ztn arazide mükemmel diyolar sadece bnce bişey olduğu zmn masrafı çok olduğu için araziye pek sokmuyo olabilirler bnce arazide mükemmel bi araç hatta arazide o modellerde en konforlu araç
Her arabada sorun çıkabilir ama bu araba yptığı yaramazlıkları affettiriyo bnce bn geçen x5 e bindim2011 bu araçtaki zevki ondan alamadım çünkü araçta süspansiyonun s si yok yha berbat tı bu araçtaki konfor keyif bi chorekelerde var bi de bunda )))
Hava filtresinin ucu genelde camurluk icinde yada on paneldedir. Arac suya girdiginde motor buradan hava ile beraber su emer bu da yaklasik 4500-9500 TL demektir ;D ;D ;D ;D ;D
Bundan dolayi hava girisi motordan daha yukarida bir yere alinir ki boyle zamanlarada motor su cekmesin.
benm bildiğim range rover servisleri her türlü araçla ilgileniyorlar mesela bn geçen aradım range alıcam falan diye adamlar ne demek buyrun gelin araca ücretsiz şekilde her şeyine bakıp masraf bildirirz falan dedi çok ilgiliydi ... bi ara bu formda range yetkili servisleri araçlara ücretli olarak bakıyor demişti bu düşünceyi de çürütmüş olduğumu düşünüyoryum
benm bildiğim range rover servisleri her türlü araçla ilgileniyorlar mesela bn geçen aradım range alıcam falan diye adamlar ne demek buyrun gelin araca ücretsiz şekilde her şeyine bakıp masraf bildirirz falan dedi çok ilgiliydi ... bi ara bu formda range yetkili servisleri araçlara ücretli olarak bakıyor demişti bu düşünceyi de çürütmüş olduğumu düşünüyoryum
Range61 Berak arkadaşımız (benim de hemşerim olur) ne yaptı acaba.. Bu süre zarfında Range ile neler yaşadı ? Keşke dedi mi ?
Ben de ZJ' mi almadan önce P38 hastasıydım ama lanet olsun ki hala öyleyim Almadan önce sayfalarca forumları okudum ezberledim artık ve sorunsuz olacağını düşündüğüm için ilk tecrübemde hüsranla karşılaşmamak için ZJ aldım. Şimdi bazen P38'in tadına baksam mı acaba diyorum..