Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,771

Etiketler
Ynt: arazide iftar ve off road 21 ağustos 2010

Cok güzel bir organizasyon du katılan ve emegi gecen tüm dostlara tşkler ivedilikle görselleri bekliyoruz

Ynt: arazide iftar ve off road 21 ağustos 2010

yedik içtik az tırmandık indik geldik

Emeği geçen herkese özellikle vesile olan Ahmet ve Hasan arkadaşlarıma , yemekleri ile bizleri doyuran herkeslere, şalgam suyu ikramlarına, boşnak böreğine araçları ile mini offroad gezisi yaptıranlara vs vs hepiciğinize teşekkür ederim..

------------------------------------------------------------------

Önemli basın açıklaması:

Sonunda aylardır bana vaadi yapılan boşnak böreğine kavuştum.. Fotoğraflar eklendiğinde göreceksiniz önce dolu tepsi ile buluşma anımı.. Ama sonra boş tepsi ile olan fotoğrafıma aldanıp amanın bu kadın tüm tepsiyi yemiş demeyiniz.. Komplodur! Börekten en az 4 masa kısmetlenmiştir.. Afiyet olsun

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

aylardır vaadini yaptıgımız, boşnak böregininin,sözünü yerine getirdik,törenle esraya teslim ettik

ve tepsinin son hali yorum yapmıyorum taktir sizlerin yüzdeki gülümsemeye dikkat edin ,afiyet olsun

Ben basın açıklamamı baştan yaptım kardeşim..
Ha itiraf etmek gerek koca bir dilim ben yedim. Çok da lezzetli idi. Yapanın, getirenin ellerine sağlık..

pancarmotorcu' Alıntı:
ve tepsinin son hali yorum yapmıyorum taktir sizlerin yüzdeki gülümsemeye dikkat edin ,afiyet olsun

Esra gülümseme hakkaten çok manidar

Harika bir organizasyondu..
9 kişi geldik, yedik içtik ama muhabbete doyamadık.. ipimizi çöpümüzü toplayıp cihangir'e çay içmeye gittik
bize jimny'siyle yolu gösteren arkadaşa, arwin'e, esra'ya ve tüm organizatörlere sonsuz teşekkürlerr
en yakın etkinlikte yine beraberiz inşallah ..

fotoları yükleyeceğiz.. sevgiler..

Önemli Uyarı : Bazı kareler gün içerisinde oruçlu oruçlu daha da canınızı çektirebileceğinden izlenmesi sakıncalı olabilir..