Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar
Emeği geçen herkese özellikle vesile olan Ahmet ve Hasan arkadaşlarıma , yemekleri ile bizleri doyuran herkeslere, şalgam suyu ikramlarına, boşnak böreğine araçları ile mini offroad gezisi yaptıranlara vs vs hepiciğinize teşekkür ederim..
Sonunda aylardır bana vaadi yapılan boşnak böreğine kavuştum.. Fotoğraflar eklendiğinde göreceksiniz önce dolu tepsi ile buluşma anımı.. Ama sonra boş tepsi ile olan fotoğrafıma aldanıp amanın bu kadın tüm tepsiyi yemiş demeyiniz.. Komplodur! Börekten en az 4 masa kısmetlenmiştir.. Afiyet olsun
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar
Ben basın açıklamamı baştan yaptım kardeşim..
Ha itiraf etmek gerek koca bir dilim ben yedim. Çok da lezzetli idi. Yapanın, getirenin ellerine sağlık..
Harika bir organizasyondu..
9 kişi geldik, yedik içtik ama muhabbete doyamadık.. ipimizi çöpümüzü toplayıp cihangir'e çay içmeye gittik
bize jimny'siyle yolu gösteren arkadaşa, arwin'e, esra'ya ve tüm organizatörlere sonsuz teşekkürlerr
en yakın etkinlikte yine beraberiz inşallah ..