Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,755

Etiketler
Ynt: arazide iftar ve off road 21 ağustos 2010

Cok güzel bir organizasyon du katılan ve emegi gecen tüm dostlara tşkler ivedilikle görselleri bekliyoruz :D

Ynt: arazide iftar ve off road 21 ağustos 2010

yedik içtik az tırmandık indik geldik :smiley:

Emeği geçen herkese özellikle vesile olan Ahmet ve Hasan arkadaşlarıma , yemekleri ile bizleri doyuran herkeslere, şalgam suyu ikramlarına, boşnak böreğine :D araçları ile mini offroad gezisi yaptıranlara vs vs hepiciğinize teşekkür ederim..

------------------------------------------------------------------

Önemli basın açıklaması:

Sonunda aylardır bana vaadi yapılan boşnak böreğine kavuştum.. Fotoğraflar eklendiğinde göreceksiniz önce dolu tepsi ile buluşma anımı.. Ama sonra boş tepsi ile olan fotoğrafıma aldanıp amanın bu kadın tüm tepsiyi yemiş demeyiniz.. Komplodur! Börekten en az 4 masa kısmetlenmiştir.. Afiyet olsun :smiley:

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

aylardır vaadini yaptıgımız, boşnak böregininin,sözünü yerine getirdik,törenle esraya teslim ettik

Resim009-12.jpg Resim025-7.jpg

Ben basın açıklamamı baştan yaptım kardeşim..
Ha itiraf etmek gerek koca bir dilim ben yedim. Çok da lezzetli idi. Yapanın, getirenin ellerine sağlık..

pancarmotorcu' Alıntı:
ve tepsinin son hali yorum yapmıyorum taktir sizlerin yüzdeki gülümsemeye dikkat edin ,afiyet olsun
Resim032-6.jpg

Esra gülümseme hakkaten çok manidar :smiley: :smiley: :smiley: :D

Harika bir organizasyondu..
9 kişi geldik, yedik içtik ama muhabbete doyamadık.. ipimizi çöpümüzü toplayıp cihangir'e çay içmeye gittik :smiley:
bize jimny'siyle yolu gösteren arkadaşa, arwin'e, esra'ya ve tüm organizatörlere sonsuz teşekkürlerr :smiley:
en yakın etkinlikte yine beraberiz inşallah ..:smiley:

fotoları yükleyeceğiz.. sevgiler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR