KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
grand vitara 2.0 fotoğraftaki ..
lpg tüpü üzerine 1, yanına 1
öne 3
arkaya 4 dersek xl7 yi aratmaz heralde
ahan da +8 oldu 1 kişilik boş yerimiz var aracı olmayanlara duyurulur
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)
buluşma yerine geç gelen olursa, kemerburgazın içine gelince telefonla ulaşırlarsa ,iftar alnından sizi almaya geliriz, iftar saatini geçse dahi , gelenleri bırakmayız .
ahmet gündüz,0532 697 22 31
hakan bulu 0505 578 25 52
hasan çalışkan 0542 453 22 36
Organizasyon icin ne cok kolaylik saglaniyor gecte olsa geliniz, biz sizi aliriz ohhh ne ala. O zaman bizde aksam 7 gibi gelelim. Sicak gunes gitmis olsun
seyyah-34' Alıntı:
Ahmetçiğim güzel şeylere vesile olduğun için kutlamak istedim.
Şimdiden hayırlı iftarlar diliyorum tüm katılan arkadaşlarımıza.
İşin benim açımdan tuaf tarafı o gün siz benim tarafıma iftar yapmaya geliyorsunuz bende istanbul tarafına iftara gidiyorum.Umarım benim gideceğim davet iptal olur, bende sizler gibi güzel insanlara eşlik etmek isterdim.
Ayrıca şimdi devlet hava tahminlerine baktığımda yağmurun cumartesi değilde pazar günü olacağını bildiriyor hatırlatmak istedim. http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=istanbul
Kemal
merhaba , gezenbilir stickerlarına nereden ulaşabileceğim konusunda bana yardımcı olabilcek varmı acaba. bugün kemerburgaza gelmekte bayağı kararlıyımda bir de stickerım olsa hiç fena olmayacak.