ARES (rottweiler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2fast4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,490

2fast4u

Kamp III
Yer
Istanbul
selamlar,

benim guzeller guzeli ve bir o kadar da akıllı oglum ares ;)
birlikte cok guzel 13 yıl yasadık,ama 1 Nisan 2009 da aramızdan ayrıldı... :'(

ares henuz mınık bır bebek..
tara0015.png
babası PASA ıle beraber evde
tara0019.png
Grnt083.png
Grnt082.png
Grnt081.png
Grnt065.png
ARES_Wallpaper-1.png
ares3.png
ares-bahcede1.png
SH103873.png
3.png
kartepe20.png
ares-1.png
kartepe8.png
kartepe7.png
SH105055.png
Grnt000.png
cocuklarla oynamaya bayılır,
Grnt018.png
Grnt017-1.png
Ares1.png
kedilerle arkadas cok sosyal yetıstırılmıstı..
Grnt006.png
19082008014.png
02122008134.png
Grnt036.png
20032009406.png
arabasıyla gezmeye bayılır...
yeniklasor19084.png
SPA52605.png
Grnt031.png
15022009320.png
HKN_6507.png
diger kopeklerle arkadas..
Grnt004.png
Kopyasaresfoto.png
15022009331.png
Grnt020.png
Grnt001.png
malesef aramızdan ayrıldı ama ....evımızın bahcesınde hep bızımle beraber olacak,
19072009294.png
31052009045.png

Resim029.png
maya-ares-ben.png

Etiketler
Ynt: ARES (rottweiler)

Üzüldüm Gökhan.Bir hayvansever olarak duygularını anlıyorum.Dökümyerinde başıboş köpekleri beslerken karşılaşmıştık biliyorsun.
Bu arada çiftliğe bekliyorum hala. :D

Başınız sağolsun...
Her ölüm erken ölümdür de köpeklerde çok erken ölüyor yahu :(
1 nisanda yapılacak en kötü şakayı yapmış :(
Fotoğraflarda kendimizi gördüm. İnsanlarla, çocuklarla, diğer hayvanlarla ilişkisinde.. Gözlerindeki sevgisinde.. Güzel bir hayatı olmuş belli. Allah sizden razı olsun ona böyle bir yuva verdiğiniz için.
duyduğum en uzun rottweiler ömrü 17 sene. Benim oğlum henüz 3 yaşında. Ama ben daha ilk günden ayrılığın korkusu ile yaşıyorum. Allah sağlıklı uzun ömür versin ve sonrasında da onların acısına dayanabilecek güç..

gökhan arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende bir daha bu kadar bağlanmayayım diye artık köpek almıyorum senelerce onla olup sonrada kaybetmek gercekden çok acı bişe unutması imkansız oluyo

insanın sevdiği bir canlıyı kaybetmesi elbette üzücüdür ama insan ortalaması kadar yaşayamadıkları da doğanın kabullenilmesi gereken bir gerçeğidir. köpek ya da başka bir canlı alırken bunu öngörmek gerekir.ölen bir hayvan dost için makul düzeyler de üzülmek ,ağlamak,kısa süreli yas belirtileri doğal ama üzüntüyü dünyadan kopmak ,kahrolmak şeklinde yaşamanın altında, yardım gerektiren, sevdiği insanları kaybetme, yalnız kalma korkusu ,depresyona meyil olabilmesi gibi de sebepler olabilir diye düşünüyorum.

mogzilla' Alıntı:
Üzüldüm Gökhan.Bir hayvansever olarak duygularını anlıyorum.Dökümyerinde başıboş köpekleri beslerken karşılaşmıştık biliyorsun.
Bu arada çiftliğe bekliyorum hala. :D
Nadir bey,cok tesekkur ederim.en kısa surede ugramaya soz verıyorum.

eftaLYa' Alıntı:
Başınız sağolsun...
Her ölüm erken ölümdür de köpeklerde çok erken ölüyor yahu :(
1 nisanda yapılacak en kötü şakayı yapmış :(
Fotoğraflarda kendimizi gördüm. İnsanlarla, çocuklarla, diğer hayvanlarla ilişkisinde.. Gözlerindeki sevgisinde.. Güzel bir hayatı olmuş belli. Allah sizden razı olsun ona böyle bir yuva verdiğiniz için.
duyduğum en uzun rottweiler ömrü 17 sene. Benim oğlum henüz 3 yaşında. Ama ben daha ilk günden ayrılığın korkusu ile yaşıyorum. Allah sağlıklı uzun ömür versin ve sonrasında da onların acısına dayanabilecek güç..
Esra hanım cok tesekkur ederım.oglumuzla bırlıkte gecen 13 sene boyunca hayatımızın butun planlarını ona gore yaptık hıc ayrılmadık ve heryere beraber gıttık ama yınede cok kısa geldı.Sız oglunuzla gecen gunlerın kıymetını emınım kı bılıyorsunuz ama yınede doya doya yasayın.yoklugunda hersey degısıyor ve eskı keyfı olmuyor.ınanın artık tatıl planları bıle bos gelıyor,butun hayatımızı dolduran ARES mıs.oglunuzla beraber saglıklıve uzun omurler dılerım...

ulusotomotiv' Alıntı:
gökhan arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende bir daha bu kadar bağlanmayayım diye artık köpek almıyorum senelerce onla olup sonrada kaybetmek gercekden çok acı bişe unutması imkansız oluyo
tesekkur ederım,ne kadar dırenebılırım bılmıyorum ama aynı seylerı dusunuyorum..

terrano' Alıntı:
insanın sevdiği bir canlıyı kaybetmesi elbette üzücüdür ama insan ortalaması kadar yaşayamadıkları da doğanın kabullenilmesi gereken bir gerçeğidir. köpek ya da başka bir canlı alırken bunu öngörmek gerekir.ölen bir hayvan dost için makul düzeyler de üzülmek ,ağlamak,kısa süreli yas belirtileri doğal ama üzüntüyü dünyadan kopmak ,kahrolmak şeklinde yaşamanın altında, yardım gerektiren, sevdiği insanları kaybetme, yalnız kalma korkusu ,depresyona meyil olabilmesi gibi de sebepler olabilir diye düşünüyorum.
tesekkur ederım..

Başınız sağolsun. Çok süper bir köpekmiş Ares. Gerçi dışardaki insan kılıklıları görünce bu hayvanlara köpek demek içimden gelmiyor ya neyse.

PrometheusTR' Alıntı:
Başınız sağolsun. Çok süper bir köpekmiş Ares. Gerçi dışardaki insan kılıklıları görünce bu hayvanlara köpek demek içimden gelmiyor ya neyse.
tesekkur ederım...zaten onları degısık bır gurupta toplamak lazım ;) :D

başınız sağ olsun ares cok güzel bir köpekmiş bende cok üzüldüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR