Ynt: arıza lambası
lpg cini karşısına en dogru gidilecek şekil ..benzinde 10 numara calışan motordur..
buji+ hava filitresini yenileyin..oksijen sensörü bilgisine baktırın saglammı ihtıyarlamışmı..?ürettigi voltajdan anlaşılır....ihtiyarsa onuda yenileyn..makinda arızaları sıldırin..
>>en son lpg ciye gidin eger gene beceremezsse o nu kucaklayın derim.. ;D
>>memleketimizde ..herkes işini bilecek ..sevecek..anlayarak dogru yapacak diyede bir şey yok..ayrıca..hiç bir iş de dikiş tutturamamışları lpg montajcısı dükkanı acıyor..kilitci camcı ,eksozcu..fark etmiyor..illede motordan anlıyan adam gibiler bu işi apıcak diyede bişi yok ayrıca..
>>kme marka sistemi cöpe atıp ..tartarını taktımda..zamanında..size bakınca aynada sanki kendimi görüyorum.. ;D
kme 4000 motor cherorikiyi uçuruyor..benimkini yerınden zor oynatıyordu..
>>brc hakkında bilgim yok ama bizim vitaraların enjektör acılıp kapanma aralıkları cok kısa 2 milisanıye cıvarları ..her sistem uyum sağlamıyor..
..mesela alman aracları ..genelde 14<>18 ml sanıye gibi uzun aralıklarda..onlardaki catlak su kacırmasada japonların alayı cıvıtıyor..
>>senin beynin bozuk diye beni beyın tamırcısine bile yollamışladı vaktinde.. ;D..maslaktaki en ünlüsünü tanırım o na gittim..durumu anlattım....bir kızdı bu japonlara lpg yı takamayan bana yolluyor..demişti.oda bir kac lpg montjcısı kuçaklıyacakmış..
;D