KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gezenbilir.com'un değerli yetkilileri ve ilgili saygıdeğer arkadaşlar, aracımın arka camı için özellikle devamlı yazıştığım offraod başlığındaki forum üyesi arkadaşların arabalarında bulunan şık ve sempatik sticker'dan nasıl bulabilirim?? veya diğer gezenbilir ürünlerinden? bir şeklilde, öncelik sticker'da olmak üzere bu ürünlerden edinmek istiyorum, bilgi verebilen olursa sevinirim, saygılar, Erdoğan UZLU
Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?
sayfa modlarına ulaşarak isteginizi bildirirseniz stikırlar adresinize gelir cevap yazdıgım konun sag alt köşesinde moderatöre bildirin diye bir imare var oraya tıklayarak isteginizi moderatör arkadaşlara ilete bilirsiniz en kısa zamanda stkırler elinize gecer
Geçenlerde bende yazdım gezenbilr üyelerinin birbirini tanıma ve selamlaşma veya yol yardımı için stıcker çok iyi olur.hem de gezenbilir i tanımayan larda tanımış olur.
Sticker elimizde hiç kalmadı, en kısa zamanda yaptırılacaklar ve duyurusunuda forumumuzda açıklayacağız arkadaşlar, biraz sabır rica ediyoruz hepinizden..
Bu arada Gezenbilir T-Sirthlerimiz her bedende olmak üzere elimizde mevcut
Arkadaşlar sticker elimizde kalmadı demiştim ama bir etkinlikten artan bir kaç tane varmış İstanbul'da. Alabilmek için bağlantı kurabileceğiniz arkadaşımızın profil linkini veriyorum.
Mehmet Ali Yücesan http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=9
Mehmet Ali Yücesan bu sorununuzu giderecektir anında şayet elinde kaldıysa...
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=9 buradan ozel mesaj atın cevap verecektır mehmet kardesimiz...
ben yaklaşık 1 hafta önce yücesan a msj atmıştım t-shirt için cevap alamadım hala. tekrar yazıyım. bıktırırsak halleder belki ;D sticker ve t-shirt için saldırınnnn ;D