SEVAL www.sevalduban.com Mesajlar 3,866 Tepkime Puanı 39 Web www.sevalduban.com 31 Ara 2009 #1 Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun. Sevdiklerinizle nice güzel yıllarınız olsun.
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 31 Ara 2009 #2 Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun engin abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun engin abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
figo TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 916 Tepkime Puanı 0 Yer A N K A R A Web www.defineyeyolculuk.com 31 Ara 2009 #3 Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününü kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününü kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 15 Mar 2012 #4 Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun Arkadaşlar sağ olun... mesajı daha yeni gördüm... çok özür dilerim.
Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun Arkadaşlar sağ olun... mesajı daha yeni gördüm... çok özür dilerim.
SEVAL www.sevalduban.com Mesajlar 3,866 Tepkime Puanı 39 Web www.sevalduban.com 16 Mar 2012 #5 Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun edaghan' Alıntı: Arkadaşlar sağ olun... mesajı daha yeni gördüm... çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... 3 yıl sonra sürpriz olmuştur herhalde
Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun edaghan' Alıntı: Arkadaşlar sağ olun... mesajı daha yeni gördüm... çok özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... 3 yıl sonra sürpriz olmuştur herhalde
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 19 Mar 2012 #6 Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun hem de nasıl... şaşkınlık, mutluluk, ve sizleri 3 sene boşlukta/cevapsız bıraktığım için için duyduğum üzüntü. tekrar çok teşekkürler.
Ynt: Arkadaşımız Engin Dağhan' ın (edaghan) Doğum Günü Kutlu Olsun hem de nasıl... şaşkınlık, mutluluk, ve sizleri 3 sene boşlukta/cevapsız bıraktığım için için duyduğum üzüntü. tekrar çok teşekkürler.