ANKARA TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 677 Tepkime Puanı 1 Yer A N K A R A Web www.definecilerkahvesi.com 18 Haz 2010 #1 Her alışverişe geldiğinde gençleşmiş gördüğüm Ferdane, bu sırrını kimseye söyleme, herzaman mutlu ve huzurlu ol 8) DOGUM GÜNÜNÜ KUTLAR NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM
Her alışverişe geldiğinde gençleşmiş gördüğüm Ferdane, bu sırrını kimseye söyleme, herzaman mutlu ve huzurlu ol 8) DOGUM GÜNÜNÜ KUTLAR NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 18 Haz 2010 #2 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Canım Ferdanem, Nice mutlu yıllar diliyorum... [attachment=1]
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Canım Ferdanem, Nice mutlu yıllar diliyorum... [attachment=1]
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 18 Haz 2010 #3 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun kutlu , mutlu , huzurlu ,sağlıklı olsun hayatın.
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun kutlu , mutlu , huzurlu ,sağlıklı olsun hayatın.
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 18 Haz 2010 #4 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Herşey gönlünce olsun, mutlu yıllar....
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 18 Haz 2010 #5 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı gezenbilirli günlereee.
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı gezenbilirli günlereee.
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 18 Haz 2010 #6 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı bir yaşam diliyorum...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı bir yaşam diliyorum...
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 18 Haz 2010 #7 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Dogum günün kutlu olsun ,nice saglıklı,mutlu seneler.
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Dogum günün kutlu olsun ,nice saglıklı,mutlu seneler.
Ç Çaylak:) Ana Kamp Mesajlar 85 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 18 Haz 2010 #8 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu yıllar
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 18 Haz 2010 #9 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününüz kutlu olsun, sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte nice yıllar diliyorum. Kalın sağlıcakla.
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününüz kutlu olsun, sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte nice yıllar diliyorum. Kalın sağlıcakla.
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 18 Haz 2010 #10 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim Ömer,benim için tebrik sayfası açtığın için ve güzel görüşlerin için.... Bayanlar için alışveriş doping gibi oluyor derler .....
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim Ömer,benim için tebrik sayfası açtığın için ve güzel görüşlerin için.... Bayanlar için alışveriş doping gibi oluyor derler .....
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 18 Haz 2010 #11 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Fatmacığım,mesajındaki resimli kart çok şirinmiş,teşekkür ederim;hep birlikte güzel etkinliklerle dolu yıllar geçirelim inşallah...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Fatmacığım,mesajındaki resimli kart çok şirinmiş,teşekkür ederim;hep birlikte güzel etkinliklerle dolu yıllar geçirelim inşallah...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 19 Haz 2010 #12 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun yavuz-çelikel' Alıntı: kutlu , mutlu , huzurlu ,sağlıklı olsun hayatın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim güzel dileklerin için ,selamlar...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun yavuz-çelikel' Alıntı: kutlu , mutlu , huzurlu ,sağlıklı olsun hayatın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim güzel dileklerin için ,selamlar...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 19 Haz 2010 #13 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun ata036' Alıntı: doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı gezenbilirli günlereee. Genişletmek için tıkla ... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ,nice kanolu,yağda yumurtalı gezenbilir gezilerinde görüşmek üzere....
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun ata036' Alıntı: doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı gezenbilirli günlereee. Genişletmek için tıkla ... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ,nice kanolu,yağda yumurtalı gezenbilir gezilerinde görüşmek üzere....
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 19 Haz 2010 #14 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim Sağlık ve mutluluklar dilerim...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim Sağlık ve mutluluklar dilerim...
Ertuğrul Açıkgöz Zirve Mesajlar 2,063 Tepkime Puanı 8 Yer Kayseri 19 Haz 2010 #15 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Sağlıklı,Mutlu Nice Yıllar ...
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 5 Tem 2010 #16 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Sağlıklı,Mutlu Nice Yıllar ...