ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #17 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun AYDURAN' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim Sağlık ve mutluluklar dilerim... Genişletmek için tıkla ... Gecikmeli de olsa çok teşekkür ederim....Festivalde görüşemedik ,seneye umarım....
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun AYDURAN' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim Sağlık ve mutluluklar dilerim... Genişletmek için tıkla ... Gecikmeli de olsa çok teşekkür ederim....Festivalde görüşemedik ,seneye umarım....
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #18 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun arwin' Alıntı: Herşey gönlünce olsun, mutlu yıllar.... Genişletmek için tıkla ... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ,nice kanolu,yağda yumurtalı gezenbilir gezilerinde görüşmek üzere....
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun arwin' Alıntı: Herşey gönlünce olsun, mutlu yıllar.... Genişletmek için tıkla ... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ,nice kanolu,yağda yumurtalı gezenbilir gezilerinde görüşmek üzere....
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #19 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun byseyyah' Alıntı: Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı bir yaşam diliyorum... Genişletmek için tıkla ... 4 yı 7 ay 12 gün hizmet verdiğim Sivas'tan gelen kutlama beni çok mutlu etti,teşekkürler....
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun byseyyah' Alıntı: Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı bir yaşam diliyorum... Genişletmek için tıkla ... 4 yı 7 ay 12 gün hizmet verdiğim Sivas'tan gelen kutlama beni çok mutlu etti,teşekkürler....
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #20 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun pancarmotorcu' Alıntı: Dogum günün kutlu olsun ,nice saglıklı,mutlu seneler. Genişletmek için tıkla ... Gecikmeli de olsa güzel temenniler için teşekkür ederim....
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun pancarmotorcu' Alıntı: Dogum günün kutlu olsun ,nice saglıklı,mutlu seneler. Genişletmek için tıkla ... Gecikmeli de olsa güzel temenniler için teşekkür ederim....
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #21 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Çaylak:)' Alıntı: Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Çaylak:)' Alıntı: Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #22 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun sisdagili61' Alıntı: Doğum gününüz kutlu olsun, sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte nice yıllar diliyorum. Kalın sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... Güzel dilekleriniziçin teşekkür ederim Niyazi Bey,saolun varolun ...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun sisdagili61' Alıntı: Doğum gününüz kutlu olsun, sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte nice yıllar diliyorum. Kalın sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... Güzel dilekleriniziçin teşekkür ederim Niyazi Bey,saolun varolun ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #23 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Off_Road' Alıntı: Sağlıklı,Mutlu Nice Yıllar ... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim ...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Off_Road' Alıntı: Sağlıklı,Mutlu Nice Yıllar ... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Tem 2010 #24 Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Alfonse' Alıntı: Sağlıklı,Mutlu Nice Yıllar ... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim ...
Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Alfonse' Alıntı: Sağlıklı,Mutlu Nice Yıllar ... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim ...