iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 16 Mar 2007 #1 Değerli dostum, mümtaz insan Murat'ımın (vitamın) doğum günüdür bugün...Vatana millete hayırlı olsun.. Nice yıllara Muratçım
Değerli dostum, mümtaz insan Murat'ımın (vitamın) doğum günüdür bugün...Vatana millete hayırlı olsun.. Nice yıllara Muratçım
balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Mar 2007 #2 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Iceman®' Alıntı: Vatana millete hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... amin
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Iceman®' Alıntı: Vatana millete hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... amin
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 16 Mar 2007 #3 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Eeen büyük bayraaam bu bayraaam herkeeese kutlu olsuuuuun ;D ;D ;D ;D
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Eeen büyük bayraaam bu bayraaam herkeeese kutlu olsuuuuun ;D ;D ;D ;D
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,415 Tepkime Puanı 542 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 16 Mar 2007 #4 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Murat'ın doğumgünü bugün değil, 3 gün sonra ama bugünden kutlayalım bari Nice mutlu sağlıklı yıllara yol dostum, oynak başım, Murat paşam ;D
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Murat'ın doğumgünü bugün değil, 3 gün sonra ama bugünden kutlayalım bari Nice mutlu sağlıklı yıllara yol dostum, oynak başım, Murat paşam ;D
A agbilgic Skype ---> gokhanbilgic1 Mesajlar 214 Tepkime Puanı 0 Yer Denizli Web www.bittelturkey.co 17 Mar 2007 #5 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun hobaaaaaaa bi ses be yavv !! toprak holding seni yamulttu galibam... nice mutlu "uykuluklara" ve "diyet kokoreç'lere" canımcım !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun hobaaaaaaa bi ses be yavv !! toprak holding seni yamulttu galibam... nice mutlu "uykuluklara" ve "diyet kokoreç'lere" canımcım !!!!!!!!!!!!!!!!!
queensland .The redness of the sky at dawn. Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 2 Yer 40° 52.0' 29° 07.0' 17 Mar 2007 #6 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutLu olsu viTa abiiiiiii ;D 8)
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutLu olsu viTa abiiiiiii ;D 8)
Sukuşu Moderatör Mesajlar 536 Tepkime Puanı 4 17 Mar 2007 #7 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Olmaz takvimde pazartesi yazıyor .Ben ogün kutlayacağım ;D
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Olmaz takvimde pazartesi yazıyor .Ben ogün kutlayacağım ;D
KanyaK wish me luck. Mesajlar 721 Tepkime Puanı 16 Web www.kaanyakar.com 17 Mar 2007 #8 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun İyi yıllar dilerim. Pasta yerine BHU'dan kaymaklı ekmek kadayıfı alıp, mumla süsleyelim üzerini
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun İyi yıllar dilerim. Pasta yerine BHU'dan kaymaklı ekmek kadayıfı alıp, mumla süsleyelim üzerini
koza Kamp III Mesajlar 963 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 17 Mar 2007 #9 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Vitanın dogum gunu hediyesi hazır Büryan
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Vitanın dogum gunu hediyesi hazır Büryan
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 17 Mar 2007 #10 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Dostlar çok teşekkür ederim Bir toplanma olayı yapmak isterdim bu günde fakat şehir dışına çıkmam gerekti.
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Dostlar çok teşekkür ederim Bir toplanma olayı yapmak isterdim bu günde fakat şehir dışına çıkmam gerekti.
koza Kamp III Mesajlar 963 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 17 Mar 2007 #11 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun döndüğünde yaparız kutlamarı şöle sana yakısır bir kutlama yapalım ama dimi
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun döndüğünde yaparız kutlamarı şöle sana yakısır bir kutlama yapalım ama dimi
penguen Zirve Mesajlar 1,599 Tepkime Puanı 11 17 Mar 2007 #12 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Hasan Abinin deyimiyle nice "bereketli yıllara" Murat kardeş... Yeni yaşında herşey gönlünce olsun...
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Hasan Abinin deyimiyle nice "bereketli yıllara" Murat kardeş... Yeni yaşında herşey gönlünce olsun...
iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 18 Mar 2007 #13 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Vitamın doum gününü acandaya yannış yasmıshım bu yüsden sorry ama doum günü evelsi afere olarak değerlendirelim Nice yıllara Muratım
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Vitamın doum gününü acandaya yannış yasmıshım bu yüsden sorry ama doum günü evelsi afere olarak değerlendirelim Nice yıllara Muratım
Sukuşu Moderatör Mesajlar 536 Tepkime Puanı 4 18 Mar 2007 #14 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun iyi seneler murat . iyiki doğmuşsun
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun iyi seneler murat . iyiki doğmuşsun
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 18 Mar 2007 #15 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Sağolun varolun dostlar. İyi ki varsınız
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Sağolun varolun dostlar. İyi ki varsınız
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 19 Mar 2007 #16 Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevgili Murat Kardeşim , doğum gününü kutlar, yaşamında herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
Ynt: Arkadaşımız Murat Can'ın (VitaEsMorte) Doğum Günü Kutlu Olsun Sevgili Murat Kardeşim , doğum gününü kutlar, yaşamında herşeyin gönlünce olmasını dilerim.