Arkadaşımız Mürselim Kılıç'ın (adrenalim) Doğum Günü Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömrümü7ler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,929

Etiketler
Ynt: Arkadaşımız Mürselim Kılıç'ın (adrenalim) Doğum Günü Kutlu Olsun

[attachment=1]

dgunu1.jpg

Pensiyalara senin de dahil olmana az kaldı Mürselim, bu günlerin tadını çıkart :D
doğum günün kutlu olsun

19iz0.jpg

ÇOKKKKK TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMM
Hep beraber burada ve çeşitlı etkinlıklerde buluşmak dileği ilee
tekrarr teşekkürlerrr

Mürselim kardeşim doğum gününü candan tebrik eder , tüm sevdiklerin ile birlikte daha nice hayırlı uzun ömürlere ve yıllara kavuşmanı dilerim.
eğer doğum tarihin bu gün ise bu gün itibarı ile bak hakkında ne bilgiler varmış ?

28 Eylül 1982
Bir Salı günü dünyaya geldin

Sen doğalı 14.202.577 dakika geçti

Şu anda 27 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 364 gün var
Bir sonraki yeni yıla 94 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 10 Zi'l-Hicce 1402
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 22 Aralık 1981

Terazi burcundansın
Burç taşın Safir

Burç Uyumları
Kova, İkizler burçlarıyla uyumun çok iyi.
Akrep, Yay, Aslan, Başak, Terazi burçlarıyla uyumun iyi.
Balık, Boğa, Terazi burçlarıyla uyumun orta.
Koç, Oğlak, Yengeç burçlarıyla uyumun kötü.

Terazi burcunun ünlüleri;

Nurseli İdiz Oscar Wilde Pavorotti
Rahmi Koç Roger Moore Sylvia Kristel
Turgut Özal Verdi Tarkan
Ayşegül Aldinç Tarık Akan Neşe Erberk
Levent Kırca Yıldız Kenter Mehmet Aslantuğ

Terazi burcuna uygun meslekler;
Müzisyen, ressam, heykeltraş, şair, sahne ve film artistliği, el sanatları, mimar, çiçekçi, parfümcü, konfeksiyoncu, terzi, bankacı, politikacı, hukukçu, din işleri ve mühendislik

Elementin : Hava

Kader Sayısı 3 (Seçici)

Hava burçları düşünce alışverişi ve haberleşmeyi yönetir. Bunlar en entellektüel ve akıllı burçlardır. Meraklı, hareketli hava burçları devamlı yeni fikirlere açtırlar. Akılcı, çok yönlü, konuşkan, hızlı ve uyanık tiplerdir. Tatlılıkları ile her istediklerini yaptırmayı, becerileri ile de zor durumların üstesinden gelmeyi iyi bilirler. Bilgi toplamayı ve yaymayı seven sosyal kişilerdir. Hava burçları Zodyak'ın bilgi işlemcileridir. Bütün burçlar içinde en az duygusal olan ve en tarafsız burçlardır. Doğruya ve gerçeğe çok önem verirler.

Terazi burcu simgesi terazi gibi denge ve adalet için çabalar. Yargı sisteminde bir çok avukat, hakim ya da savcı Terazi burcudur. Güzel sanatlarla ilgili alanlarda da Terazi burçlarına rastlayabilirz. İkisinde de hak edilen orta noktayı bulmak oldukça zordur

Burcunuza göre internet alışkanlıkların; En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda enttellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede yeteneklilerdir

Burcunuza göre giyim tercihlerin; Zariflikleriyle dikkati çeken Terazi kadınları kıyafetleriyle de beğeni toplarlar. Zarif şapkalar, değişik gözlükler ve çekici aksesuar kullanmaktan hoşlanırlar. En önemlisi de giysilerinde uyuma büyük önem gösterirler.

Korkuların; Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu.

Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Kenan Evren idi.

Sen doğduğunda başbakanımız Bülent Ulusu idi

Doğduğun sene İpanya'da yapılan Dünya Kupasını İtalya aldı.

1981-1982 sezonunun şampiyon takımı Beşiktaş, gol kralı Selçuk Yula (Fenerbahçe) 16 gol
1982-1983 sezonunun şampiyon takımı Fenerbahçe, gol kralı Selçuk Yula (Fenerbahçe) 19 gol

ve iyiki doğdun mürselim

not: benim burcumla aran çok iyimiş :D

Nice sağlıklı,mutlu,başarılı yaşlar diliyorum...
Ben ikizler burcuyum,anlaşan gruptayız ;) ...

kemal abi eline sağlıkkk çok teşekkur ederımmm sağol
abi nasıl bir yılda doğmuşum benn fenerbahçe şampiyon olmuşşşş :( :( :(

ferdane gül' Alıntı:
Nice sağlıklı,mutlu,başarılı yaşlar diliyorum...
Ben ikizler burcuyum,anlaşan gruptayız ;) ...
çok teşekkür ederimm...afedersinizz biraz geç yazıyorummm neredeyse öbür doğum gunum gelecekkk ;D ;D ;D bu aralarr pek zaman bulamıyorum o yüzdennn

Murselim kururuma akma aslında bu konuyu ben açacaktım nedense unuttum
Doğum gününü kutlarım yeni yaşında, yeni defenderin ile mutlu, huzurlu, bol çamurlu , günler geçirmeni dilerim

teşekkur ederım yunus abiii inşallah hep beraber bol çamurlu günler yıllar geçiririzz....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR