KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun.
Orkun Doğum günün kutlu olsun, doğum günü hediyesi olarak sana 60 inch lastikli, W16 motorlu bir CJ hazırlatıyordum , sonra vazgeçtim nasıl olsa Orkunu kesmez, 70 inch lastik aramaya başlar, WW32 silindrli motor uydurmaya kalkar diye vazgeçtim ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
Orkun Doğum günün kutlu olsun, doğum günü hediyesi olarak sana 60 inch lastikli, W16 motorlu bir CJ hazırlatıyordum , sonra vazgeçtim nasıl olsa Orkunu kesmez, 70 inch lastik aramaya başlar, WW32 silindrli motor uydurmaya kalkar diye vazgeçtim ;D ;D
Herkese teşekkürler
Yavuz Abi, Jeep'in doğası gereği öyle olmak zorunda biliyorsun korkmadan yılmadan Land almadan modifikasyona devam ;D daha büyük daha yüksek daha güçlü...
discovery-V8' Alıntı: