KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii
Ağva'ya sıksık kamp yapmaya giderdim, nehrin yanında güzel bir ağaçlık kumluk alan vardı, en son gittiğimde (2009) belediye sağolsun o yeşil alana beton dökmüş, saçma sapan bi şekilde yarım yamalak duruyordu orası. Sanırım otopark yapacaklardı. Ayrıca kamp da yasaklanmıştı enson Ağva'da.
Elbette bekleriz rıdvan bey,daha önceki toplanmamızda güzel bir ortam olmuştu bir çok arkadaşla ilk defa tanışmıştık
herkesde çok memnun kalmıştı,uygun görürseniz kamplı yapalım cumartesi geceden gideriz kalırız bir gece,
günü birlik ağva zaman açısından oldukça sınırlı,selim bey mangal tabiki olucak,sucukları hazırlayın yeterki,
fatih nerlerdesin sesin soluğun çıkmıyor hayırdır,konu açıp kaçma iyi olmaz valla...
Yok yok fatih bey çok sık giremiyor, haftasonu kalmalı birşeyler olacak zaten yanılmıyorsam... Günübirlik de olur ama kalmak daha iyi olur, daha rahat gezeriz...
PROF11' Alıntı:
Elbette bekleriz rıdvan bey,daha önceki toplanmamızda güzel bir ortam olmuştu bir çok arkadaşla ilk defa tanışmıştık
herkesde çok memnun kalmıştı,uygun görürseniz kamplı yapalım cumartesi geceden gideriz kalırız bir gece,
günü birlik ağva zaman açısından oldukça sınırlı,selim bey mangal tabiki olucak,sucukları hazırlayın yeterki,
fatih nerlerdesin sesin soluğun çıkmıyor hayırdır,konu açıp kaçma iyi olmaz valla...
Kamplı ben de isterim ama şartlar gereği biraz zor olur benim için. Duruma göre ve o günkü şartlara göre değişmekle beraber, benim için günü biirlik daha ağır basacak gibi görünüyor...Hayırlısı olur bu arada ana sayfada da duyurmakta fayda var belki gelmek isteyenler de olabilir.
Bu arada listede sadece iki isim var yok mu arttıran..?
herkese selam arkadaslar birkac gün ist dısındaydım bugun geldim ilginize cok tesekkürler kanp adında aslında doganın ortasında bir pansiyonumuz var cok deyerli bir arkadasımızın ciftlik hayvanlar ve uzunda bir gezi parkurumuzda kanp diilde 1 gecelik konaklama diyebiliriz aslında aklımda bir fikir var ama eyer birkac arkadas daha olursa tabi bücemizi zorlamıyacak kada bir kuzu alıp kesebilirizde tabi düsüncemi nasıl bulursunuz bilmiyorum ama zaten sucuk ve et icin aynı parayı odüyoruz
Fatih Bey 4-5 haziran diyorsak takvime yazalım, yine gelen olur... Murat Bey nerelerdesiniz yaw... Bizim ekip tamam yeni arkadaşlar da var, yine küçük ama eğlenceli bir ekip olur, kuzu çevirmemiz de var, daha ne olsun ;D