KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Olmazmı hele kusu varsa ama tarih uymuyor 4/8 haziran arası şehir dışındayım yoksa benden kaçmazdı hem doğa harıkaymış oralarda merakda etmiyor değilim.( sizlere afiyet olsun iyi eylenceler :-\
Ynt: arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii
selim kardes merhaba nasılsın . bizim eski geziden baska katılan yokmu yav birde tarih icin hangi günü ayarlıyoruz . ona göre pansiyonu rezrve yapalım.
Fatih Bey eski geziden herkes şu an tamam, tarih bekliyoruz, binali bey bu hafta olsun istiyor, seçimden sonra yokum dedi... Biz hazırız, bu hafta olabilir, diğer arkadaşlar için de uygundur tahmin ediyorum, tam sayı belirlersek pansiyon işini halledebiliriz...
ozaman bir gece konaklamalı yapıyoruz .cumartesi saat 10 00 yine viapot otopark pansiyonla ilgili detayları veri cem gecelik ücret. ama kısı sayısı önemli kesin gelicek arkadaslar isimlerini ve kac kişi gelicek yazalım. PAZAR GÜNÜ GELİCEK ARKADASLARDA İSİM KİSİ VE PAZR DİYE YAZARSA REZERV YAPALIM.
Fatih Bey o zaman kasmaya gerek yok, galiba diğer arkadaşlardan da ses yok, seçimden sonraya erteleyelim?... Ama bu sefer kesin bir tarih yazalım, herkes ona göre işini ayarlayabilir...
tamam dostum benim icin uygundur dirkac arkadas daha geliceklerdi cok sıkısık oldu secim öncesi . tarihi koyalım herkes rhat rahat kendini ayarlasın Binali abicim sensiz tadı cıkmazya . napalım baska sefere insallah sen işlerini bi ayarla belki yazın seni ziyarete gelebilirim . saygılar abicim