arkadaşlar ankaradan zj ustası arıyorum tel ve adres verebilecek kimse varmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,188

y-bsungur

Kamp I
Yer
eskişehir
arkadaşlar ankaradan iyi bir zj ustası adresi ve telefonu verebilirmisiniz ankaraya araç bakmaya gidecegim fakat bir ustayada aracı göstermek istiyorum desteginize ihtiyacım var..

Etiketler
Ynt: arkadaşlar ankaradan zj ustası arıyorum tel ve adres verebilecek kimse varmı

hadi hayırlısı...
akgün aydın a gidebilirsiniz...şaşmaz sanayii de...
çorum dan levent in selamını söyleyin

Ynt: arkadaşlar ankaradan zj ustası arıyorum tel ve adres verebilecek kimse varmı

levent bey teşekkür çok ederim ustanın bir telefonu varmı acaba sizde ...mümkünse y-bsungur@hotmail.com mail adresim

0312.278.33.24
sekreterden tam adresini yada kolay tarifini alabilirsiniz...
Akgün amcaya aracın tam hatasız olması için ön takım cart curt ne masrafı çıkar gibi soruları tam sorun ki tam yanıt alın...
galericiyle giderseniz galericileri pek sevmez, ters davranabilir adamlara bilginiz olsun...
linki varmıyani ilanı varsa gönderin bi bakalım en azından fotolarına merak ettim...

geçenlerde linki gönderdim moderatör engelledi ...akgüne gidecegim merak ettigim birşey var kanada versiyonu deniyor sinyalleri beyaz farı plastik olanlar amerikan sinyali kırmızı farı cam olanlar çamurluktada sinyali oluyor bunlar avrupa deniyor fakat sinyal beyaz far cam çamurlukta sinyal var tam karışım olmuş bu dogru bir versiyonmu yada toplama teknigimi adını sordum canada versiyonu dediler cidden bu kanada versiyonuda nedir ben anlayamadım tam tarifini biliyorsanız tarif edebilirmisiniz

kanada versiyonu: camurluklarda sinyal, ön sinyal lambaları turuncu, otomatik anten,gosterge mil degil km, arka sis lambaları, arka camurlukda kedi gozu, sensorlu far yok (bazılarında cıkabiliyor sanırım), cogunda cd calar yok.
amerikan versiyon: camurluklarda sinyal yok, ön sinyal lambaları beyaz,on lambalar cam degil mika gibi birsey,sensorlu far mevcut,anten otomatik degil, arka sis lambaları yok ama arka ve on lambalarda kedi gozu yani arka park lambalarının tumu ile yanması onlerde de sinyal lambasının sağında ve solunda kalan ucların yanması, cd calar var, gosterge mil dir.

gibi
genel olarak ben boyle biliyorum yanlısım olabilir bilen arkadaslar duzeltirse bende ogrenmis olurum :smiley:

aracın linkini levent beye ozelden atarsanız kendisi size tecrubesi ile daha cok yardımcı olabilir sanırım.

ankara şaşmazdan bir adreste ben vereyim.ferhat usta.0532.2426996.bildiğim en uygun yer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Geri