arkadaşlar kazdağlarında yaz kampı yapma planımız yardım !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan debreli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,369

debreli

Yeni Üye
Kazdağlarıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? doğal koşulları nasıl ? kurttur ayıdır cıkar mı ilk kampımızda genel bilgi verebilecek olan var mı acaba

Etiketler
Ynt: arkadaşlar kazdağlarında yaz kampı yapma planımız yardım !

ne tür bir gezi planlıyorsunuz bilgi verirseniz elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim

Ynt: Arkadaşlar Kazdağlarında Yaz Kampı Yapma Planımız Yardım !

Aracımla ailece İstanbuldan yola çıkıp İzmire doğru Saroz ve Kazdağları üzerinden sahili gezerek 4-5 günlük bir tur yapmak istiyorum.
Normalde ana yoldan göremeyeceğimiz doğal ve kültürel güzellikleri görmek ve akabindede mümkün olduğunca çadırda veya pansiyonda konaklamak istiyoruz.
Kazdağlarında uygun alan ve yer tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.

Tşk.

merhabalar kaz dağlarında, edremit zeytinli kasabası mehmet alan köyü var orda kamp alanları cadırlı yada bungalov tarzı evler var oralarda kalabilirsiniz akelos kampiğ var ali akbulut ben orda konakladım tavsiye ederim bir kaç tanede resim atayım fikir edinmiş olursunuz

Harika resimler Ersin bey.
elinizde bir iletişim no varmı?
Özellikle bungalow kiralamayı isterim.
Çok teşekkür ederim.

AKİVA' Alıntı:
Harika resimler Ersin bey.
elinizde bir iletişim no varmı?
Özellikle bungalow kiralamayı isterim.
Çok teşekkür ederim.
ali hocanın yeri cadır konaklamalı,bungalav için endes kamp var necdet aydoğdu teli 0532 267 0064 ordan irtibata gece bilirsiniz

Teşekkür ederim.

Merhaba konuyu hortlatacağım Bizde haftasonu icin izmir den Mehmet Alan koyüne gitmeyi düsünüyoruz. Daha önce akeleos camping de kalmıstık. Bu sefer doğada kamp atmak istiyoruz. Forumda hızır kampın ilerisinde terkedilmiş balık çiftliğinden bahsedildiğini okudum. 2 çeker arac ile gidebileceğimiz. Derede yüzebileceğimiz doğada kamp atacağımız bir yer arıyoruz Yardımlar icin simdiden tesekkür ederim.