KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aracınız hayırlı olsun. çok güzel görünüyor."Maşallah"
keşke şurası da şöyle olsaymış ya da şu donanımı olanı tercih etseydim dediğiniz bir yanı var mı arabanın?
Forumlarda yazılanları arabayı almadan okumuşsunuzdur. Bu anlamda forumlarda sizce eksik ya da fazla yazılan bir konu var mı? Kusura bakmayın çok genel ve geniş bir soru oldu ama insan direk yeni kullanıcısından birşeyler duymak istiyor.
Aracınız hayırlı olsun. çok güzel görünüyor."Maşallah"
keşke şurası da şöyle olsaymış ya da şu donanımı olanı tercih etseydim dediğiniz bir yanı var mı arabanın?
Forumlarda yazılanları arabayı almadan okumuşsunuzdur. Bu anlamda forumlarda sizce eksik ya da fazla yazılan bir konu var mı? Kusura bakmayın çok genel ve geniş bir soru oldu ama insan direk yeni kullanıcısından birşeyler duymak istiyor.
hocam bana göre tek eksik benim araçta atsc var ve %100 arka difransiyel kilidi yok lsd de yok yani tamamen boş bir arka difransiyel ben tabi olayı bilerek aldım çünki orjinal fabrikadan %100 kilitli çıkanlarda atsc sistemi yok ve atsc sonradan takılamıyor ama difransiyel kilidi takılabiliyor.. ilerleyen zamanlarda takarmıyız takmazmıyız bilemiyorum...
bence mitsubishinin tek eksiği var oda aşırı pahalı yedekparça gerisi gayet güzel rahat geniş kullanışlı aracı alıp ilave sadece ön karter muhafazasını kendim yaptırdım geri kalan kısım lastik ve cantları saymassak sıtandart fabrikasyon.....
bence şurası şöyle olsaymış dediğim derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon simidi gerek bendekinde sadece yükseklik ayarı var... birde keşke diyorum 2h- 4h 4hlc 4llc olan arazi vitesi seçeneğinde 2h 4h 4hlc 4lov ve 4llc olarak ayarlanabilseymiş dahada güzel olurdu çünki 4 ağırda yani 4llc de u dönüşlerinde araç çok kasılıyor ve manevranız araca zarar veriyorbu durumlarda 4 low orta kilit aktif yada aktif değil gibi bir seçenekle aracı daha rahatlatıcı bir seçenek olmuş olurdu...