hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. bize aracınızın fotolarını eklermisiniz. birde kaç liraya aldınız donanını, alırken nelere dikkat ettiniz.
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde binin aracınız hangi modeldir lt ,ltz belirtirmisiniz aralarındaki fark nelerdir,bu araçları alırken nelere dikkat etmeliyiz artı ve eksi yönleri nelerdir.
Hayırlı olsun.Tekrin düz bassın sağlıkla bin.
Ben de bir tane 98 LT aldım.Yavaş yavaş hazırlıyorum.İlk iş komple ön takım ön diskler direksiyon kutusuna kadar değiştirdim.Buji ve buji kabloları değişti.Sıra jantlara geldi.
İnşaallah onu da halledersem 10 sene masraf istemez alt tarafı arabanın.
Sana da kolay gelsin
Herkese teşekkür ederim.
Araçtan inipte henüz foto çekemedim hiç inmek istemiyor insan gerçekten
Benim aracım 96 model LT dir. Alırken nelere dikkat etmek gerekiyor konusunda çok fazla birşey söyleyemem açıkçası. Güvendiğiniz bir ustaya göstericeksiniz aracı, onun yorumuna göre de karar vericeksiniz.
direksiyonda sanki bir gariplik benimkinde de var. siz kime götürüyorsunuz aracı? memnunmusunuz ustanızdan?
Kuzguncuk ta çok eski bir amerikancı ağabeyim var,mekanik konusunda gayet iyi.Elektirik işlerindede evladım gibi bir ustam var.Bilgisayara bağlamak ve testler için de İlter isimli bir kardeşimden destek alıyorum.Şimdilik bir sıkıntım yok.Arabayı aldığımda her yerinden ses geliyordu,motorda tekleme vardı,şu anda hepsi bitti.Torpido yada konsoldaki bazı şeylerin tıkırtısı ancak rahatsız ediyor.