Artık Benim de bir Tahoe' m var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MFK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,294

MFK

Kamp I
Yer
istanbul
Arayışım sonuçlandı. Bende artık bir tahoe sahibiyim ve çok mutluyum ;D
Aracım 96 model vortec motor 5kapıdır.
desteklerinize ihtiyacım olacak.

Etiketler

Ynt: Artık Benim de bir Tahoe' m var

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullanın.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. bize aracınızın fotolarını eklermisiniz. birde kaç liraya aldınız donanını, alırken nelere dikkat ettiniz.

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde binin aracınız hangi modeldir lt ,ltz belirtirmisiniz aralarındaki fark nelerdir,bu araçları alırken nelere dikkat etmeliyiz artı ve eksi yönleri nelerdir.

Hayırlı olsun.Tekrin düz bassın sağlıkla bin.
Ben de bir tane 98 LT aldım.Yavaş yavaş hazırlıyorum.İlk iş komple ön takım ön diskler direksiyon kutusuna kadar değiştirdim.Buji ve buji kabloları değişti.Sıra jantlara geldi.
İnşaallah onu da halledersem 10 sene masraf istemez alt tarafı arabanın.
Sana da kolay gelsin

Herkese teşekkür ederim.
Araçtan inipte henüz foto çekemedim :D hiç inmek istemiyor insan gerçekten
Benim aracım 96 model LT dir. Alırken nelere dikkat etmek gerekiyor konusunda çok fazla birşey söyleyemem açıkçası. Güvendiğiniz bir ustaya göstericeksiniz aracı, onun yorumuna göre de karar vericeksiniz.
direksiyonda sanki bir gariplik benimkinde de var. siz kime götürüyorsunuz aracı? memnunmusunuz ustanızdan?

Kuzguncuk ta çok eski bir amerikancı ağabeyim var,mekanik konusunda gayet iyi.Elektirik işlerindede evladım gibi bir ustam var.Bilgisayara bağlamak ve testler için de İlter isimli bir kardeşimden destek alıyorum.Şimdilik bir sıkıntım yok.Arabayı aldığımda her yerinden ses geliyordu,motorda tekleme vardı,şu anda hepsi bitti.Torpido yada konsoldaki bazı şeylerin tıkırtısı ancak rahatsız ediyor.

[attachment=1]
örnek1' Alıntı:
hayırlı olsun keyifli geziler
Teşekkür ederim.

SDC10248.jpg

MFK' Alıntı:
[attachment=1]Teşekkür ederim.

tekrardan hayırlı uğurlu olsun. tahoeniz diri duruyo... bakalım biz ne zaman alacaz. hala arıyoz.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR