Sonunda bende iyi kötü aracımı aldım. Yanlız bazı sorularımla başınızı ağrıtmaya devam edeceğim sanırım. 4 lüleri söndüremiyorum mesela ) birde hararet sorunumuz var .
Sonunda bende iyi kötü aracımı aldım. Yanlız bazı sorularımla başınızı ağrıtmaya devam edeceğim sanırım. 4 lüleri söndüremiyorum mesela ) birde hararet sorunumuz var .
Öncelikle hayırlı olsun aracınız fotoğraf atarsanız çok seviniriz Estağfurullah burası paylaşma yeridir. Dörtlüler flaşörden dolayı veya anahtardan dolayı kaynaklanıyor olabilir.Yanıp sönüyor mu sabit mi kalıyor sabit kalıyorsa orijinal amerikan parklar onlar.Sürekli yanar.Hararet için termostatı değiştirdiniz mi? Radyatörün durumu nedir belki tıkalıdır ? Devirdaim mı kontrol eder misiniz ? Hararet saatiniz orijinali mi çalışıyor sonradan civalı mı taktırdınız.Bazı civalılar ölçümde de yanlış olabiliyor çünkü ?
4lüleri çözdük. Anahtarı takılı kalmış . hararet konusunda henüz birşey yapamadım ama bugün elektrikçiyle tesisatını temizletiyorum. Çok karıştırmışlar.